IV. CHARITATIVNÍ ZUMBATHON na podporu boje proti rakovině prsu Mošnov, 16. dubna 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život na dolním toku Moravy 2. setkání tentokrát ve Vedrovicích nedaleko Moravského Krumlova.
Advertisements

Start pochodu ze Zbraslavic do Zruče bude 26
Naše třída od 1. do 7..
sdružení onkologických pacientů Ostrava
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Technika,tak jak ji vidím já…
Kamarádi :o) :o).
Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Společné vzpomínkové setkávání klientů i jejich blízkých v DS Blaník
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
V roce 2005 jsme se na setkání, které organizoval TANDEM Plzeň, seznámili s kolegyní z Německa, která měla zájem o spolupráci a navíc se sama učila česky.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
Mýma očima New York City a W.D.C
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VODA.
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Lucie Příhodová Tereza Smudková
9.A.
Moje třída.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Na vlně První republiky
Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
aneb doučovací večery pro přátele
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
Pár vtípků.
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
30.8. – Nepomucká červená klubová trička byla také přitom.
Charitativní Zumbathon III. na podporu boje proti rakovině prsu
9.A.
Práva národnostních etnických menšin. Slovníček pojmů Příslušník=člen nějaké skupiny /přísluší k ní/ Formulovat=vyjádřit, zpracovat Národ=společenství.
„SLYŠÍŠ“? |DAVID STUDNICKÝ | NATÁLIE MACHÁŇOVÁ| |MARKÉTA PŘADKOVÁ | DANIELA SPĚVÁČKOVÁ|
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
ŠKOLNÍ OLYMPIÁDA Základní škola Pardubičky
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Katedrála - živý organismus Projekt připravovaný studenty Biskupského gymnázia v Hradci Králové pod vedením p. učitelky H. Melicharové Prezentace.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Andrea Doubková, Janus, z. s.
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Křinický masopust od 12:30.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Žákovský parlament 1.stupeň
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

IV. CHARITATIVNÍ ZUMBATHON na podporu boje proti rakovině prsu Mošnov, 16. dubna 2016

O projektu Tento dobročinný skutek vznikl v roce 2013, kdy dvě sestry napadlo, že i pomocí tance lze pomáhat ostatním. A tak vznikl první charitativní zumbathon, který se konal ve Studénce. Na stejném místě se odehrál i druhý charitativní zumba maraton, a to 5. dubna 2014 v dělnickém domě. Přišel rok 2015 a s ním historicky třetí akce, která se uskutečnila 18. dubna v Kulturním domě v Mošnově.

Náš cíl A co je vlastně naším cílem? Naším cílem je zachraňovat životy žen, motivovat je k prevenci a přivést je na pravidelné kontroly do screeningových center, které se nacházejí po celé České Republice. Formou tance, dobré nálady a úsměvu se snažíme vyjádřit podporu nemocným i vyléčeným ženám.

Instruktoři Jsou to skvělí lidé, bez kterých by tato akce vůbec nešla zorganizovat. Určitě už všichni víte, kdo na pódiu vystoupí… Ale přece jenom si je představíme

RENÁTA FIALOVÁ Historicky nejstarší členka našeho týmu. Zajímavostí je, že Renča je strašný lenoch, neskutečný nervák za volantem a ujetý kafíčkář

TEREZA KUCKOVÁ Terezka je prostě takový králíček Duracel. Terka má doma čtyři veverky a vede báječné fitko move-in.

ÁGNES FAJGL ZÁVODSKÁ Chtělo by to zase nějakou zajímavost. No jooo… On vlastně na ní prásknul něco Tom Tom: „Když Agi řekne, že někde něco leží, je nebo je schované, uložené… tak vím, že to tam 100% není“

TOMÁŠ FAJGL A o Tomovi nám zase něco prozradila Agi Agi: „Tom má rád věci na svém místě… říkám mu TIP TOP. No a já mu v tom dělám, společně s dětmi, trochu chaos“.

JANA ŠTEFANOVÁ Novou členkou letošního týmu je Janča Štefanová. O Janči víme, že vlastní taneční školu

JANA GOJOVÁ A poslední novinkou pro tento rok je opět Jana, tentokráte Gojová. Jančino oblíbené jídlo je kačena se zelím a domácím knedlíkem

Sponzoři Tahle akce se bohužel neobejde bez skvělých sponzorů. Bez nich bychom to asi nezvládli. Proto jim patří velké díky

AVON COSMETICS

ČESKÁ PRŮMYSLOVÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA

CUKROVINKY ADÉLA PĚNČÍKOVÁ

GOGOLÍNOVÁ NIKOLA – SALON NIKOL

HÝLOVÁ BOHUMILA

KALOUSOVÁ KRISTÝNA & KILIÁN KAREL

LARIŠOVÁ MICHAELA

MAHLE BEHR OSTRAVA, S. R. O.

MACHANEC ALEŠ, KŘUPY KŘUP

MANŽELÉ STACHOVI

PEKAŘSTVÍ ŠEDĚNKA

RESTAURACE SOKOLOVNA PETŘVALD

RESTAURACE TŘEBOVICKÁ ROLE

RESTAURACE VINÁRNA NA ROLI

STOLAŘSTVÍ MICHAL PETROVSKÝ

ŠAFRÁNKOVÁ KATEŘINA

ZÁMECKÁ HOSPŮDKA PETŘVALD

MEDIÁLNÍ PARTNER MĚSTSKÁ NEMOCNICE OSTRAVA

MODERÁTORKA RENÁTA ELEONORA ORLÍKOVÁ Šéfredaktorka televize Polar. Členka občanského sdružení Morfé, jehož cílem je například napomáhat všestrannému rozvoji poznání regionu a cestovního ruchu či mapovat kulturní, duchovní a přírodní dědictví místního regionu.

OKNO DO MINULOSTI , Studénka , Studénka , Mošnov

ORGANIZÁTOŘI Určitě nás už všichni znáte, ale ještě pro jistotu: Tereza Stachová Kristýna Kalousová Antonín Stacha Karel Kilián Veronika Stachová Sebastián Stacha A mimochodem, letos nás poznáte podle námi navržených triček se jmény

DALŠÍ RŮŽOVÉ AKCE V ROCE května – Avon pochod, Zlín 22. května – Avon pochod, Přerov 28. května – Avon pochod, Klatovy 4. června – Avon pochod, Nový Jičín 11. června – Avon pochod, Praha

A nakonec momentky z minulého ročníku …