Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečný workshop projektu „Komplexní inovace oboru cestovní ruch na VŠPJ“ Udržitelnost projektu Eva Janoušková 24. května 2012.
Advertisements

Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
DEP 507. Co zvážit před zahájením výuky? Výběr metod výuky bude ovlivněn: věkem studentů vědomostmi z ekonomických předmětů z 1. ročníku (zejména z ekonomiky)
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Michal Dvouletý obor Finance a daně
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
Průvodce odbornou praxí na VŠPJ Obor Finance a řízení Květen
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Výstupy z učení u ekonomických oborů.
Výuka makroekonomie v magisterských programech na Ekonomické fakultě VŠB-TUO Martin Macháček Praha,
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Matematické metody v ekonomii (MME)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
STUPŇOVITOST A METODY USPOŘÁDÁNÍ UČIVA V EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTECH
Časová koordinace ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
Studijní program Ekonomika a management
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT. Charakteristika studijního programu „Účetnictví a daně“ Ekonomika a management Studijní obor je nabízen v rámci.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou rajské budovy Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace FPH v rajské budově Dislokace FPH v rajské budově 2. Informace o setkání studentů s vedením.
Závěrečný tutoriál 3. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
N_MaEk Manažerská ekonomika 12. cvičení Cizoměnové operace (finanční deriváty – forwardy, futures, opce) léto 2014 Skupiny: N_MaEk/R3PH.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Podnik a výroba 8. – Obsah Základní ekonomické pojmy Podnik a výroba – úvod do problematiky Podniky v Evropě Obrat podniku Sociální a environmentální.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní obor MANAGEMENT garant oboru: doc. Ing. Petra Horváthová, Ph.D.
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
1 ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP) nabízíme univerzitní studium bakalářského a navazujícího magisterského studijního oboru obor je nepřetržitě.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Informační průmysl 2013/14 Petr Šmejkal
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Dopady účetní reformy veřejných financí v konkrétních podmínkách vybrané.
D OPADY ÚČETNÍ REFORMY VEŘEJNÝCH FINANCÍ V KONKRÉTNÍCH PODMÍNKÁCH VYBRANÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav.
Bakalářský studijní program B 6208 Ekonomika a management
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Zakladatelský projekt pilařského a dřevozpracujícího provozu
Financování a účetnictví základních škol
MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM: HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Systém odměňování ve vybraném podniku
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
České Budějovice, červen 2016
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Pavel Burda Roman Vaníček
Studijní obor Management sportu
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE

Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální praxe) – v současnosti cca 2100 studentů (7 oborů)

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ Katedra ekonomických studií Ing. Martina Kuncová, Ph.D. vedoucí katedry Ing. Roman Fiala, Ph.D. zástupce vedoucí katedry

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ tříletý studijní program v prezenční i kombinované formě Více než 500 studentů oboru FŘ ve všech ročnících absolventi studia získávají titul bakalář (Bc.) Cíl: Absolvent bude schopen působit na středních řídících pozicích podniků i veřejných organizací a bez problémů řešit standardní ekonomické situace.

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ Obecný základ ekonomických oborů: – teoretická ekonomie Mikroekonomie Makroekonomie – matematika, statistika Matematika 1 a 2 Statistické metody – cizí jazyky Angličtina nebo Němčina jeden odborný předmět v cizím jazyce (prezenční forma) – Právo

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ Profilové předměty studijního oboru: – finance Podniková ekonomika Finanční řízení a investiční rozhodování Peníze, banky, finanční trhy Veřejné finance – řízení Management, Strategické řízení Marketing, Management jakosti výrobků a služeb Řízení lidských zdrojů – účetnictví a daně Finanční účetnictví 1 a 2 Manažerské účetnictví Daně 1 a 2

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ Volitelná specializace : (v každé 3 předměty) Finance a daně Finanční poradenství Projektový management Řízení průmyslových procesů Veřejná správa a regionální rozvoj

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ Povinná celosemestrální praxe (3+15 týdnů) Firmy, obecní úřady Deník praxe Dotazník hodnocení praxe (student, organizace) Seminární práce BP

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ Témata bakalářských prací: Finanční analýza vybrané firmy Daňová optimalizace u vybraného subjektu Účetnictví vybrané organizace Možnosti získání úvěru Výběr nejvhodnější formy podnikání Projektové řízení – reálná aplikace Odměňování a motivace zaměstnanců Analýza procesu získávání a výběru zaměstnanců Marketingová strategie firmy Řízení kvality a jakosti ve firmě Analýza hospodaření vybrané obce

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ WWW stránky: Stránky školy: Informační systém: Helpdesk: Stránky e-learningových opor předmětů :

Studijní obor FINANCE A ŘÍZENÍ Vaše dotazy?