Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz"— Transkript prezentace:

1 TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz
David Rejl představuje seminář TRIALITY Holasovice 3. října Triality.cz

2 V tomto unikátním semináři najdete pochopení vlastní osobnosti a lidí kolem vás. Přestanete bojovat se situacemi, které vás roky tíží a práce i osobní život se pro vás stanou hrou Tento seminář vám humorným způsobem ukáže, jak docílit pohody ve vztazích, pochopit lidi, s kterými se denně setkáváte a komunikovat s nimi způsobem, který je pro obě strany velkým přínosem. Několik hodin strávených s Davidem vám změní nejen váš profesionální, ale i osobní život k lepšímu.

3 David Rejl je soukromý podnikatel od roku 1979 žijící v USA
David Rejl je soukromý podnikatel od roku 1979 žijící v USA. Pracoval v Hollywoodu s osobnostmi jako Jack Lemmon, Gregory Peck, Burt Lancaster, Bob Hope, Victoria Principal. Ve svém nakladatelství stál u zrodu mediální hvězdy Johna Graye autora knihy Muži jsou z Marsu a Ženy z Venuše. Jako účastník i jako organizátor prošel mnohými semináři určených k osobnímu růstu a poznání sebe samého.

4 Uplatnění v soukromém životě
Pochopíte kdo jste a proč se v určitých situacích chováte tak, jak se chováte. Pochopíte své bližní a budete tak schopni s nimi lépe vycházet. Začnete si více vážit toho, kdo jste a přestanete bojovat s tím, kdo nejste. Přestanete bojovat s životními situacemi a život se vám stane více hrou. Budete moudřejší při výběru svého protějšku.

5 Uplatnění v profesionalním životě Porozumíte lépe svým zákazníkům.
Rychleji dosáhnete výsledků. Budete lépe týmově spolupracovat. Uzavřete více obchodů. Rychleji si vytvoříte dobré vztahy. Urychleně vytvoříte potřebnou motivaci. Získáte očividně náročnější klienty. Získáte větší kontrolu. Zefektivníte osobní prezentaci. Zvýšíte výdělek a uspoříte čas. Zvětšíte sebedůvěru a osobní hrdost. Práce vás bude více bavit.

6 Více informací na Seminář TRIALITY 3. října 2015 od 13 do 18 hodin Místní knihovna Pavla Křížkovského Holasovice, I. patro

7 Cena semináře: 500,- Kč Rezervace nutná! Závazné přihlášky zasílejte do 21. září 2015 na mail: nebo volejte na


Stáhnout ppt "TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz"

Podobné prezentace


Reklamy Google