Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005."— Transkript prezentace:

1 POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005

2 Moto: Kde je ti konec, Pižíši?! Rok se sešel s rokem a my opět máme tu čest pozvat Vás na velkolepou akci. Ta se letos koná v sobotu 24.září 2005 stejně jako předchozích pět ročníků na hřišti v areálu Menfis a v kulturáku v Hořicích na Šumavě.

3 Volejbal Přihlášky do šestého ročníku volejbalového turnaje mužstev zasílejte na adresu uvedenou na poslední straně pozvánky Do každého mužstva nasaďte alespoň dvě dívky Účast potvrzujte na telefonní čísla uvedená na poslední straně této pozvánky nebo se můžete přihlásit přímo na místě do 9.00 hod. Symbolické startovné 500,- Kč složí mužstva na místě před oficiálním zahájením turnaje. Zahájení turnaje bude v 9.00 na centrálním hřišti v areálu Menfis, přímo u hřiště bude možné koupit občerstvení po celý den. V ceně startovného je i vstup na večerní vyhlášení výsledků a pařbu v kulturáku

4 Kulturák Co Vás čeká? Kulturák se otevírá v 18.00 hodin, oficiální zahájení akce proběhne o dvě hodiny později Vyhlášení výsledků turnaje ve volejbalu Bigbítová muzika - živá kapela, videoprojekce Hlavním programem festivalu je tradiční soutěž kulturních vložek, živá vystoupení z řad účastníků. Proto si neváhejte připravit kvalitní číslo či hromadné vystoupení pro pobavení ostatních. Pro nejlepší čísla jsou připraveny hodnotné ceny. Profesionální obsluhou je zajištěn přísun jídla i pití to vše za 50,- Kč vstupného pro ty kteří nehráli volejbal. Přímo v areálu Menfis je zajištěno ubytování za cca 150,- Kč na osobu.

5 Kontaktní adresy a telefony: David Petrovič 724 177 228, 387 743 223 e-mail: petrovic@libra.cz Petr Bublík 602 102 431, 387 714 406 e-mail: bublik@bublik.cz


Stáhnout ppt "POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005."

Podobné prezentace


Reklamy Google