Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Gymnázium U Balvanu 10.12.2009 Eliška Patrmanová, 3.A.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Gymnázium U Balvanu 10.12.2009 Eliška Patrmanová, 3.A."— Transkript prezentace:

1 Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A

2 Kulturní akce školy

3 Kulturní akce: Valení balvanu Aukce výtvarných děl
Strom splněných přání Maturitní plesy Majáles Zahradní slavnost Poslední zvonění Školní akademie …a spousta dalších

4 Valení balvanu Na začátku září probíhá každoroční vyvalení balvanu. Hlavní bodem je přivítání nových studentů, kteří obdrží malý balvánek s přáním.

5 Aukce výtvarných děl Každoročně se koná estetický kurz pro 2.ročník a sextu. Výtvarné práce z tohoto kurzu, je následující školní rok možno zakoupit na aukci. Ta letošní se konala od 18 hod.

6 Strom splněných přání Vždy před Vánocemi, se objeví v prostoru před sborovnou malý stromeček ozdobený přáníčky obyvatel Domova Maxov a ústavu sociální péče v Jabloneckých Pasekách.

7 Maturitní plesy Každoročně se studenti 4.ročníku a oktávy loučí maturitním plesem, který se obvykle koná v lednu nebo v únoru.

8 Majáles V loňském školním roce se poprvé konala studentská slavnost Majáles. Sešly se na ní dvě jablonecká gymnázia. Náš „Balvan“ a „Randovka“.

9 Zahradní slavnost Zahradní slavnost probíhá vždy v červnu, studenti si připraví program a občerstvení pro rodiče. Většinou probíhá slavnost venku,ale za nepříznivého počasí, se koná v prostorách školy.

10 Poslední zvonění Poslední den před svaťákem a odjezdem na letní kurzy, se loučí se školou oktáva a 4.ročník. Obvykle si přichystají nějaké překážky, přes které je nutné projít do školy. A když se proderete malým labyrintem čeká vás ještě závěrečný taneček.

11 Školní akademie Předposlední den školy se v městském divadle koná školní akademie. Program bývá obvykle bohatý a během něj jsou také uděleny ceny „Maxima“ pro nejlepší studenty naší školy.

12 Konec! Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Gymnázium U Balvanu 10.12.2009 Eliška Patrmanová, 3.A."

Podobné prezentace


Reklamy Google