Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový."— Transkript prezentace:

1 1.SK Rouchovany

2

3 Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový ples“.Tak jako v předchozích létech je naší snahou i tentokrát připravit návštěvníkům příjemný sobotní večer. Kromě dobré hudby, tance a chutného občerstvení, budou si moci naši hosté zatraktivnit kulturní večer mírným hazardem v rámci soutěží o zajímavé ceny v naši tombole. Na předešlých ročnících se nám podařilo i zásluhou firem, podnikatelů a přátel naší organizace, uspořádat pro hosty opravdu hodnotnou tombolu, o kterou byl veliký zájem. Proto se na vás obracíme i v letošním roce s žádostí o věcný či finanční příspěvek do tomboly na náš 7.fotbalový ples. Výtěžek z plesu použijeme především na potřeby našich mládežnických mužstev a zajištění provozu klubu. Naše veřejné poděkování, s uveřejněním vašeho jména či názvu vaší firmy, bude součástí propagačních materiálů na plese, dále bude otištěno v příštím čísle Obecního zpravodaje naší obce, objeví se na stránkách regionální kabelové televize (Rouchovany,Dukovany,Horní Dubňany) a bude prezentováno na našich internetových stránkách (www.1skrouchovany.cz). Pokud se tedy rozhodnete podpořit naši kulturní akci, byli bychom rádi, kdyby jste tak mohli učinit nejpozději do středy 12 února. Ještě jednou vám děkujeme a věříme ve spolupráci i při dalších podobných akcích pořádaných naší organizací 1.SK Rouchovany. Přejeme vám příjemný a úspěšný nový rok 2008. Za 1.SK Rouchovany Radek Pasterný – člen VV 1.SK Rouchovany Milan Svoboda – člen VV 1.SK Rouchovany Kontaktní spojení: mob:724 508 791 e-mail radek.pasterny@ahold.cz nebo radek.pasterny@seznam.cz Alena Škarabelová mob: 724 662 028


Stáhnout ppt "1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový."

Podobné prezentace


Reklamy Google