Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede."— Transkript prezentace:

1

2  Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede v současnosti Hana Pollaková, Lenka Spáčilová, Kateřina Aulehlová  Scházíme se každých 14 dnů a pravidelně probíráme připravované akce.

3  Je mezinárodní projekt, ve kterém spolupracují školy z různých zemí Evropské unie.  V předešlých dvou letech jsme spolupracovali se školou v Polsku a Lotyšsku. Tento školní rok jsme zahájili spolupráci Bulharskem, Velkou Británií a pokračujeme ve spolupráci s Polskem.

4  Programu předcházela důkladná příprava. Zaměřili jsme se hlavně na to, aby se hosté nenudili.  Podařilo se nám zajistit prostory, hudbu, tombolu, občerstvení a připravit zábavný program.

5

6

7  Uvítání a pohoštění  Karaoke  Diskotéka  Tombola  Taneční soutěž  Hry  Noční stezka odvahy  Rozloučení a úklid

8

9  Ohlasy účastníků byly pozitivní.  Na dalším zasedání jsme akci zhodnotili, rozebrali jsme, co se povedlo a co je třeba zlepšit.

10 parlamentmasarka@seznam.cz

11  Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt " Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede."

Podobné prezentace


Reklamy Google