Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

IveHale s.r.o..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "IveHale s.r.o.."— Transkript prezentace:

1 IveHale s.r.o.

2 PREZENTACE SPOLEČNOSTI
Školení, trénink, management Kouzlo osobnosti IveHale s.r.o. IveHale s.r.o.

3 Překonejte strach a dosáhněte cíle
Cíle projektu Podpora osobního rozvoje jedince Zvyšování vzdělanosti zaměstnanců firem Trénink managementu Pomoc při vzniku a rozvoji nových firem Kurzy „šité na míru“ dle požadavků firem Ukázat nové trendy a zvyklosti při tvorbě firemní kultury ve vztahu k EU Překonejte strach a dosáhněte cíle IveHale s.r.o.

4 Kouzlo osobnosti – vzdělávací kurzy vznikly na základě zkušeností získaných v praxi, při přímém pozorování, rozvíjení, modelování a komunikaci s lidmi. Sebedůvěru nezíská ten, kdo má vždycky pravdu, ale ten, kdo se nebojí udělat chybu IveHale s.r.o.

5 Konkurenční schopnost
Společnost „KOUZLO OSOBNOSTI“ je ryze česká firma, která vychází z českého způsobu obchodování, obohacena zkušenostmi ze zahraničí IveHale s.r.o.

6 Kouzlo osobnosti Každý člověk je OSOBNOST .
OSOBNOST je nutné rozvinout, abychom mohli zjistit, co je pro ni nejvhodnější OSOBNOST rozvineme pouze tím, že s ní pracujeme a pozorujeme ji DÁME PŘÍLEŽITOST IveHale s.r.o.

7 Kouzlo osobnosti Školící projekty jsou postaveny na tzv.uzavřené kurzy pro 5-10, max.15 osob Školení jsou na principu naslouchání, tréninku, workshopu Školením předchází konzultace a pozorování daného problému a tématiky IveHale s.r.o.

8 Nestačí pouze chtít, je třeba jít a udělat!
CÍLE SPOLEČNOSTI Prostřednictvím jednotlivců zvýšit prosperitu firmy SPOKOJENOST klientů a dlouhodobá spolupráce na základě investice do vzdělání Motivační pracovní prostředí Nestačí pouze chtít, je třeba jít a udělat! IveHale s.r.o.

9 Školící moduly KOUZLO OSOBNOSTI–rozvoj osobnosti CO nebo KDO prodává
Kdo je osobnost Jaká je kdo osobnost Co vše dotváří osobnost (oblečení, vzhled, doplňky, řeč, postoj) Kultura projevu Pronikání do kruhových zón jednajícího partnera Příklady osobního rozvoje známých osobností IveHale s.r.o.

10 Školící moduly PROFESNÍ RŮST
Pravidelně sledovat nejnovější informace a technologie Udržovat a rozšiřovat síť svých kontaktů Sledovat dění kolem sebe Snažit se být na očích Omezit kontakty, které neprospívají Být mobilní, progresivní Vzdělávat se v oblasti emoční inteligence Plánování IveHale s.r.o.

11 PRODEJ je více, než pouhá profese!
Školící moduly OSLOVENÍ ZÁKAZNÍKA Kde, kdy a jak hledat potencionální zákazníky Jak překonat nechuť oslovit zákazníka? Jak se chovat k nespokojeným, nepřátelským a negativním lidem? Staňte se odborníkem Získejte odvahu a zdravé sebevědomí Co může a co nemůže „profesionál“ Jak získat důvěru PRODEJ je více, než pouhá profese! Je to způsob života! IveHale s.r.o.

12 Školící moduly MANAGEREM SÁM SEBE
Nemám čas, nezvládám to, nemohu, nejde………….. Tato slova sebevědomý manažer na svém místě nepoužívá, neboť ví, co je TIME MANAGEMENT! Manažerská etika Delegování Koučování Vedení porad Volný čas Úspěšný člověk je ten, který dokáže postavit pevné základy z cihel, které ostatní po něm hází. IveHale s.r.o.

13 Školící moduly ZAMĚSTNANEC NA SVÉM MÍSTĚ Proč to mám dělat?
Základy chování Co mi to přinese? Motivace Zaměstnavatel a zaměstnanec Cíle Proč si dát cíl Význam věcí nespočívá ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim IveHale s.r.o.

14 Školící moduly BARVY – JEJICH VLIV NA JEDNÁNÍ
Jsou nedílnou součástí našeho bytí – využijme jejich sílu a schopnosti! Kolik máme základních barev Jejich vlastnosti Vliv na člověka Vnější projev u zákazníka Vliv na vnitřní rozpoložení Co můžeme očekávat od lidí, preferujících pouze jednu či dvě barvy IveHale s.r.o.

15 REALIZACE ŠKOLENÍ V sídle firmy, nebo k tomu určeném zařízení
Školení za pomocí prezentační techniky Pro každého účastníka „pracovní materiál“ IveHale s.r.o.


Stáhnout ppt "IveHale s.r.o.."

Podobné prezentace


Reklamy Google