Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,"— Transkript prezentace:

1 VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME

2

3

4 AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry, multimédia a další. To znamená velký sport, vzrušující akce, hraní her a mnoho dalšího - vychutnejte v pohodlí svého domova! Legrace a velká zábava! FUN A ZÁBAVA

5 Mnoho miliard (3-místné) se vydá za rok jen v Evropě nákupem přes internet. V tomto roce se očekává zvýšení celkové tržby o 1,7 procenta. S AVEQA profitujete i vy z těchto výsledků. Protože s nákupem u partnerů AVEQA dostanete peníze z každého nákupu zpět. AVEQA nabízí svým zákazníkům, díky globálnímu celosvětovému partnerství v různých odvětvích, nejlevnější nákupy. Dohromady je nás více - a to znamená, že může AVEQA díky vyššímu obratu, který všichni členové AVEQA společně vytvoří, vyjednat nejlepší kondice s partnerskými společnostmi. A každý den pracují naši zaměstnanci na celém světě na tom, aby našli pro Vás nové kompetentní partnery, a tak zvýšili nabídku a sortiment. NAKUPOVAT

6 3 důvody proč nakupovat u AVEQA: 1.Dohromady jsme silní 2.Účast na obratu v downline 3.B2B partnerem po celé Evropě

7 1.Systém poolu AVEQA 2.AVEQA kariérní systém 3.Partnerské programy AVEQA VYDĚLAT

8 1.AVEQA Systém poolu 2.AVEQA kariérní systém 3.AVEQA Partnerské programy

9 1. Pool systém AVEQA Základem je AVEQA-pool systém. To se dělí na Váš osobní pool a evropský pool. Zúčtování v pool systému se děje přes Vaše pozice, které tvoří downline, na jejichž základě jste vždy vy s vaší pozicí. Pozice mohou být vytvořeny nákupem balíčků, získanými partnery, a nakupováním. Pokud máte v poolu na levé a pravé straně stejný počet míst, obdržíte výplatu.

10

11

12 Osobní pool Evropský pool *) vždy po 10. se generuje nová pozice.

13 2. Kariérní systém Na základě pool systému dává kariérní systém, jehož prostřed- nictvím dostanete pokaždé, když je v downline zakoupen nový balíček, výplatu. Základem pro výpočet výplaty je balíček, kterým váš partner nastoupí, protože tam je vždy 5% z ceny tohoto balíčku, které se rozdělí do celého kariérního systému. Výše výplaty je závislá na velikosti vašeho nástupního balíčku (kariérní úroveň), a na tom jak daleko jste od partnera, který právě získal tento nový balíček.

14 Kariéra u AVEQA AVEQA zařadila poměrnou odměnu do programu do systémové kariérní úrovně s cílem nabídnout Vám ještě větší potenciální výdělek a další odměny za vaše úspěchy. Dosáhněte vyšší příjmy, zatímco váš on-line svět stále roste a vy získáte více uznání v kariérním programu.

15 4 Výhody Vám přinese dosažení titulu 1.Uznání a motivace Dejte znamení! Ukažte všem v organizaci a AVEQA obchodním partnerům, co jste dosáhli a jak jste přispěli k úspěchu celé společnosti AVEQA! 2. Zvláštní výhody S dosažením každého nového titulu, obdržíte speciální AVEQA odměnu v podobě exkluzivních motivačních dárků. Ty vám budou neustále připomínat, co jste v průběhu času již dosáhli. 3. Kariérní soutěž – Cestování Pořadní listina je jedním z hlavních kategorií pro každoroční soutěž týmu, ve které bude vždy osm obchodních partnerů vyznamenáno. AVEQA cestování je vždy exkluzivní zážitek, ze kterého mohou ti nejúspěšnější načerpat novou energii pro nový obchodní rok. 4. bonus odměna Získejte nový titul a tím dosáhnete automaticky další platbu na této úrovni kariérního systému. Tím bude Váš obchod ještě rychleji narůstat. Přesná procenta naleznete v tabulce nárůstu.

16 3. AVEQA partnerské programy S partnerskými programy AVEQA, si můžete při nakupování vydělat peníze navíc. AVEQA vyjednává s partnery z různých sektorů zejména odměny ve váš prospěch. Profitujete z každého vašeho nákupu. Na osobním kontě získáte body, které si můžete v poolu vyměnit za pozice. € 0.24 je ekvivalentní 1 bodu. 200 bodů odpovídá jedné pozici.

17

18 Využijte momentu DNES! začněte ještě

19 Zvolte sie svůj startovní balíček

20 FUN balíček Cena: 180, - € časově neomezené užívací právo a AVEQA členství (bez následujících nákladů) Nákup osobní webové stránky Přímé platby z partnerských programů až do 2. úrovně 10 pozic v evropském poolu 1 místo v personálním poolu

21 Business balíček Cena: 580, - € časově neomezené užívací právo a AVEQA členství (bez následujících nákladů) Nákup osobní webové stránky Přímé platby z partnerských programů až do 6. úrovně 30 pozic v evropském poolu 3 pozice v osobním poolu Debetní Master Card zdarma na 1 rok (k dispozici od poloviny roku 2012)

22 Professional balíček Cena: 1.880, - € časově neomezené užívací právo a AVEQA členství (bez následujících nákladů) Nákup osobní webové stránky B2B Přímé platby z partnerských programů, do 8. úrovně 70 pozic v evropském poolu 7 pozic v osobním poolu debetní Master Card zdarma na 1 rok (k dispozici od poloviny roku 2012)

23 Použijte k zaplacení AVEQA kupón/voucher

24 Informujte svého přítele! VY

25 Vaše sny se stanou skutečností 1 2 3 Začněte ještě dnes BASIS trénink Na cestě k úspěchu!

26 Děkuji vám za pozornost


Stáhnout ppt "VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,"

Podobné prezentace


Reklamy Google