Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informativní seminář k Elektronickému zápisu na AR 2013/2014.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informativní seminář k Elektronickému zápisu na AR 2013/2014."— Transkript prezentace:

1 Informativní seminář k Elektronickému zápisu na AR 2013/2014

2 Elektronický zápis EZ probíhá v termínu 1. 6. 2013 - 1. 8. 2013 Povinný pro všechny studenty, kteří v době jeho konání nemají uzavřené studium (ZP/ZK/SP) – týká se i studentů, kteří zahájili studium v lednu 2013/dubnu 2013 Student si stanovuje harmonogram výukových soustředění (rozvrh) pro následující akademický rok a volí termín administrativního zápisu (AZ)

3 Elektronický zápis EZ je možné provést pouze v případě, že má student uhrazené veškeré zálohové faktury v SIS VŠEM (studijní poplatky a splátky studijních poplatků, mimořádné termíny a služby – MTS, administrativní poplatky za studium atd.) Studentům žádajícím o posunutí splatnosti studijních poplatků s termínem od 2. 8. 2013, bude rozvrh pro AR 2013/2014 sestaven až po uzávěrce řádného termínu EZ dle volné kapacity jednotlivých studijních skupin/modulů/předmětů.

4 Elektronický zápis V případě neprovedení EZ je studium ukončeno pro nesplnění podmínek studia Opětovné zařazení do studia – administrativní poplatek 5.000 Kč Provedení EZ po stanoveném termínu – administrativní poplatek 3.000 Kč

5 Elektronický zápis Zahájení EZ se liší v závislosti na ročníku studia (3. ročník 1. 6. - 1. 8. / 2. ročník 2. 6. - 1. 8. / 1. ročník 3. 6. - 1. 8.). Možnost měnit sestavený rozvrh dle vypsaných kapacit (obsah a pořadí modulů) až do uzavření elektronického zápisu (1. 8.) – nejdříve je nutné svou předchozí volbu anulovat (ve všech trimestrech nastavit „Zvolte“, poté „Uložit“)

6 Elektronický zápis

7

8

9 Možnost individuálního vytváření harmonogramu studia dle vlastních preferencí Student je plně zodpovědný za sestavení svého rozvrhu Doporučené dodržení logické návaznosti studijních modulů (MOS na konci studia) Povinnost vyplnit všechny stanovené trimestry (září/leden/duben) Při neabsolvování prezenční výuky se uvádí „Bez přímé výuky„ (nezáleží na výběru čísla)

10 Elektronický zápis O změnu modulu oborové specializace v kartě studia student žádá prostřednictvím SIS VŠEM/Studijní formulář/Žádost/dotaz Otevření příslušného MOS je závislé na naplnění minimální kapacity V případě neotevření vybraného MOS je studentovi nabídnuta jiná alternativa

11 Doporučený postup 1)Struktura a časový plán studia 2)Kalendář výuky a zkoušek 3)Osobní diář


Stáhnout ppt "Informativní seminář k Elektronickému zápisu na AR 2013/2014."

Podobné prezentace


Reklamy Google