Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do 28.2. 2009 témata diplomových prací vypisují.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do 28.2. 2009 témata diplomových prací vypisují."— Transkript prezentace:

1 4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do 28.2. 2009 témata diplomových prací vypisují katedry https://badis.czu.czhttps://badis.czu.czhttps://badis.czu.cz studenti se přihlašují na vypsaná témata dle svého oboru studia

2 Hlídejte si kredity Sledujte zda je zkouška zapsaná v systému K zápisům do vyššího ročníku je vaší povinností přinést si vytištěný protokol výsledků studia z IS HROCH pozor na opakování či studium na jiných VŠ - nezapomenout, že nadstandardní doba studia (pro Mg 2 + 1) se platí !!!! přerušení studia : není statut studenta V době přerušení studia nelze dělat zkoušky!!

3 Výběr volitelného předmětu : Dle harmonogramu – prvních 14 dnů v dubnu - volí se oba semestry dalšího ročníku 1. kolo: 6.4. – 10.4. 2. kolo: 20.4. – 24.4. Pouze z magisterského studijního plánu !!! Pozor na předměty SZZ (AMPP, AMPS, AMGP)!!

4 Bez vědecké cizojazyčné literatury nebude zadání schváleno !!!

5 termíny 2 hodinových kurzů pořádaných v prostorách SICu „ HLEDÁNÍ INFORMACÍ -jak hledat literaturu na pomocí internetu - pro ty, kteří píší bakalářské či diplomové práce koncem října na www.sic.czu.cz h/DATA/AFspol/Témata BP,DP

6 Studijní plány Aktuální podoba na internetu www.af.czu.cz/ Studium / Nástěnka studijního oddělení/ Studijní plány

7 Studijní a zkušební řád ČZU

8


Stáhnout ppt "4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do 28.2. 2009 témata diplomových prací vypisují."

Podobné prezentace


Reklamy Google