Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

IdentifikátorVY_32_INOVACE_vaše číslo AnotaceŽák se seznámí s početními výrazy a s výrazy s proměnnou AutorJMÉNO PŘÍJMENÍ, Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "IdentifikátorVY_32_INOVACE_vaše číslo AnotaceŽák se seznámí s početními výrazy a s výrazy s proměnnou AutorJMÉNO PŘÍJMENÍ, Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem."— Transkript prezentace:

1 IdentifikátorVY_32_INOVACE_vaše číslo AnotaceŽák se seznámí s početními výrazy a s výrazy s proměnnou AutorJMÉNO PŘÍJMENÍ, Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem JazykČeština Očekávaný výstupŽák provádí početní operace (viz ŠVP) Klíčová slovaVýraz, proměnná, číselný výraz, obor proměnné Druh učebního materiáluPrezentace POWERPOINT Cílová skupinaŽák Typ a stupeň vzdělávánínižší gymnázium / vyšší gymnázium Typická věková skupina11-15 let, tercie Celková velikost420 kB / soubor ppt

2 Název prezentace jméno příjmení

3 Téma Obsah Obrázky ….

4 Zdroje a použitá literatura Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízení. Jakékoliv další využití podléhá autorskému zákonu.Veškerá vlastní díla autora (fotografie, videa) lze bezplatně dále používat i šířit při uvedení autorova jména. http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page Sochrová, Marie: Dějepis II. v kostce, 3. vyd., Fragment, Praha 1999, ISBN 978-80-7200 -970-1 Použité obrázky: Wikimedia. org - jednotlivé obrázky pod licencí Creative Commons nebo Public Domain


Stáhnout ppt "IdentifikátorVY_32_INOVACE_vaše číslo AnotaceŽák se seznámí s početními výrazy a s výrazy s proměnnou AutorJMÉNO PŘÍJMENÍ, Gymnázium Bystřice nad Pernštejnem."

Podobné prezentace


Reklamy Google