Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a mateřská škola Tomáše Ježka Ralsko – Kuřívody Šablona II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků EU 1/01.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a mateřská škola Tomáše Ježka Ralsko – Kuřívody Šablona II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků EU 1/01."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a mateřská škola Tomáše Ježka Ralsko – Kuřívody Šablona II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků EU 1/01 DUM číslo 1 MY FAMILY Datum vytvoření prosinec Datum ověření 5.1.2012 Časový rozsah 15 minut Anotace Prezentace určená k motivaci, názornému čtení ve větách s pomocí obrázků, k procvičení slovní zásoby. V druhé části žáci doplňují procvičená slovíčka do vět. Autor Veronika Lukešová Jazyk angličtina Cílová skupina žák Stupeň a typ vzdělávání Základní vzdělávání -první stupeň- první období Očekávaný výstup rozlišuje grafickou a mluvenou podobu slova Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Druh interaktivityaktivita Klíčová slova mum, dad, sister, brother Druh učebního materiálu prezentace Celková velikost 218 kB

2

3 This is my family.

4 This is my mum.

5 This is my dad.

6 This is my brother.

7 This is my sister.

8 This is my _ _ _.

9 This is my _ _ _ _ _ _.

10 This is my _ _ _.

11 This is mY _ _ _ _ _ _ _.

12 Zdroje: www.office.microsoft.com Materiály jsou určeny pro bezplatné používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízení. Jakékoliv další využití podléhá autorskému zákonu.


Stáhnout ppt "Základní škola a mateřská škola Tomáše Ježka Ralsko – Kuřívody Šablona II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků EU 1/01."

Podobné prezentace


Reklamy Google