Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém."— Transkript prezentace:

1 Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém areálu cukrovaru. Součástí exkurze byla především interaktivní zábavně - vzdělávací výstava „Hry a klamy“, kde si žáci mohli vyzkoušet svou prostorou představivost, zrádnost a zároveň dokonalost našich smyslů, objevit kouzlo hlavolamů a experimentů. Dotýkat se exponátů zde bylo přikázáno! Děti si vyzkoušely svou šikovnost, ověřily své znalosti, schopnosti a dovednosti, zjistily, jak rychlé jsou jejich reakce, nebo si vytvořily 3D otisk svého těla. Další zajímavostí byla návštěva KOVOZOO, kam nás přivezl místní vláček. V zoo bylo k vidění 170 zvířat vyrobených z kovového odpadu. Cílem je ukázat návštěvníkům, že se dá z odpadu vytvořit spoustu krásných a dále užitečných věcí. V centru jsme dále zhlédli maják Šrotík, pirátskou loď. Z důvodu údržby jsme si bohužel nemohli prohlédnout dopravní letoun L610, který byl vyvinut v nedalekých Kunovicích. I přesto musíme konstatovat, že tato exkurze byla velmi zajímavá a všem se zde velmi líbilo. Mgr. R. Pernická

2

3

4

5

6


Stáhnout ppt "Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém."

Podobné prezentace


Reklamy Google