Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Agropuzzle” meeting in Poland 25-31 March 2012 UNESCO Heritage Presentation.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Agropuzzle” meeting in Poland 25-31 March 2012 UNESCO Heritage Presentation."— Transkript prezentace:

1 „Agropuzzle” meeting in Poland 25-31 March 2012 UNESCO Heritage Presentation

2 Directions for creating a multimedia presentation by the participants of Polish mobility within the Leonardo da Vinci „Agropuzzle” project

3 The aim of the presentation: Each group (country) should prepare a presentation in their mother tongue, as well as in English, for every place visited. Each presentation should show the characteristic features of running a UNESCO Heritage enterprise in Poland on the basis of:  Characteristic features listed (following slides)  Personal remarks and feelings not included in the chart  Photos taken on the spot

4 1. Krakow - The Old City Advantage – Starobylé, historické město, krásné prostředí a oblíbený cíl turistů. Disadvantage – je tam velmi mnoho turistů a ceny jsou velmi vysoké. Advertising - Všechny informační tabule byly ve všech světových jazycích a byly velmi přehledné. Jazyková znalost průvodců byla na velmi dobré úrovni.

5 2. Former German Nazi concentration camp in Auschwitz Advantage – významná historická památka která připomíná události na které bychom neměli zapomenout. Velmi se nám líbila možnost volby světového jazyka. Disadvantage – Bylo tam velké množství turistů a návštěvníků a celý areál byl přeplněný. Advertising - Na všech stanovištích byly cedule v polštině a angličtině.

6 3. Salt mine museum in Wieliczka Advantage - toto je velmi specifická a unikátní přírofní památka. Je to ojedinělá přírodní památka v Evropě, která má dva světové rekordy. Byla zde taky nádherná výzdoba a velká socha papeže Jana Pavla II. Disadvantage –nelíbilo se dlouhé čekání na výtah a bufety v jeskyních které byly komerční. Advertising –byli zde velmi přehledné a více jazyčné tabule. Byl zde nejlepší průvodce jakého jsme zde měli.

7 Your opinions about the places visited 1.Nejvíce se mi z těchto míst líbil koncetrační tábor Osvětim. 2.Pro mě byl nejzajímavější bývalý pracovní tábor Březinka. 3.Nejvíce se mi líbilo v solném dole ve Wieliczka. 4.Zaujalo mě velice historické centrum Krakova. 5.Velmi zajímavá zkušenost pro mě byla návštěva Osvětimi. 6. Osobně se mi líbili všechny, jelikož každá ve mě zanechala kousek svého kouzla.

8 Thank you


Stáhnout ppt "„Agropuzzle” meeting in Poland 25-31 March 2012 UNESCO Heritage Presentation."

Podobné prezentace


Reklamy Google