Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TEAM BUILDING Tým je skupina lidí pracujících za společným cílem. Team Building je proces umožňující, aby skupina lidí dosáhla svého cíle. Je to tudíž.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TEAM BUILDING Tým je skupina lidí pracujících za společným cílem. Team Building je proces umožňující, aby skupina lidí dosáhla svého cíle. Je to tudíž."— Transkript prezentace:

1 TEAM BUILDING Tým je skupina lidí pracujících za společným cílem. Team Building je proces umožňující, aby skupina lidí dosáhla svého cíle. Je to tudíž manažerský problém. Nejúčinnější formou budování týmu je, když probíhá jako manažerská poradenská aktivita, tedy nejen jako záležitost čistě tréninková (ačkoliv je role tréninku součástí programu Team Building). Co je Team Building? T ogether (společně) E veryone (všichni) A ccomplishes (dosáhneme) M ore (více)

2 TEAM BUILDING Formy Team Building Rozsah Co se mění Individuální1 osobaIndividuální dovednosti a vnímavost Malý tým2-12 osobVztahy mezi osobami Týmové ostrovy2 nebo více týmůVztahy mezi týmy Organizace15 a více osobKultura organizace

3 TEAM BUILDING Kde se Team Building používá Team Building je opatření, které má pomoci skupině lidí stát se rychle efektivním týmem a efektivním zůstat. Může být použit ve všech projektech.

4 TEAM BUILDING Jak se Team Building používá Seznámení, orientace Výhled Pracovní pozice Plánování První krok A n a l ý z a v ý s l e d k ů


Stáhnout ppt "TEAM BUILDING Tým je skupina lidí pracujících za společným cílem. Team Building je proces umožňující, aby skupina lidí dosáhla svého cíle. Je to tudíž."

Podobné prezentace


Reklamy Google