Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Krycí list. Komentář - Popis objektu Prostorové parametry.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Krycí list. Komentář - Popis objektu Prostorové parametry."— Transkript prezentace:

1 Krycí list

2 Komentář - Popis objektu

3 Prostorové parametry

4 Situace Rozměry: a = 40 m b = 20,5 m c = 12 m d = 10,5 m

5 Řezy

6 Rozpočet

7 Náklady

8 Vazby

9

10 Komentář - Vazby Přehled vazeb, dosti srozumitelný, a podrobný popis je uveden vždy u každé dvojice (v Excelu) viz následující ukázka. Prostřednictvím prvků v interakční matici je vidět, jak se vazby vzájemně ovlivňují. K jednotlivým prvkům byly také zvoleny počáteční podmínky…

11 Přiklad působení vazeb…

12 Matice A Matici A lze libovolně měnit a zasahovat tak do výpočtu..

13 Komentář – Externí vlivy Byly zvoleny tři varianty externích vlivů: První: k zásahům dochází kolem desátého roku – je zde vidět ostrý skok Druhá a třetí varianta: postupně dohází k rozložení zásahů do delšího časového úseku. Nejvíce u varianty tři. Každá varianta má svá pozitiva i negativa. Záleží na možnostech toho, kdo bude projekt ovlivňovat (finance…)

14 Porovnání – Různé externí vlivy

15 Komentář – Různé matice A Byly zvoleny tři varianty Matice A: První – Matice A: původní matice, vycházející ze zvolených vazeb. Druhá – Matice A1: Změněny některé vazby z původní matice A (jiná hodnota) Třetí – Matice A2: Změněny některé vazby z původní matice A (jiná hodnota) Matici A lze ve výpočtu libovolně upravovat s možností vrácení původních hodnot matic A-A2.

16 Komentář – Různé matice A Popis změn matice A Matice A: původní matice A Matice A1: o 0,1 zhoršeny následující vazby (= zhoršena kvalita provedení): 1.Svislé nosné konstrukce (vnější) / Svislé nosné konstrukce (vnitřní) 2.Svislé nosné konstrukce (vnější) / Ostatní vnitřní konstrukce 3.Svislé nosné konstrukce (vnitřní) / Výplně otvorů (vnitřní) 4.Výplně otvorů vnější / Zastřešení 5.Silnoproud, slaboproud / Ostatní vnitřní zařízení

17 Komentář – Různé matice A Popis změn matice A Matice A: původní matice A Matice A2: Matice A změněna takto: 1. Svislé nosné konstrukce (vnější) / Svislé nosné konstrukce (vnitřní) hodnota -0,2 na 0,2 (na pozitivní vliv) 2. Svislé nosné konstrukce (vnější) / Výplně otvorů (vnější) hodnota -0,5 na -0,4 (zlepšení o 0,1) 3. Svislé nosné konstrukce (vnitřní) / Výplně otvorů (vnitřní) hodnota -0,5 na -0,6 (zhoršení o 0,1) 4.Výplně otvorů vnější / Vodorovné nosné konstrukce hodnota -0,5 na 0 (bez vlivu) 5.Silnoproud, slaboproud / Ostatní vnitřní zařízení hodnota -0,25 na 0,25 (na pozitivní vliv)

18 Porovnání – Různé Druhy matic


Stáhnout ppt "Krycí list. Komentář - Popis objektu Prostorové parametry."

Podobné prezentace


Reklamy Google