Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sociální síť - pojištění Petr Machala. 1.Jaká má být role státu v sociální politice? 2.Kdy se občané bez pomoci státu neobejdou? 3.Jak může stát pomoci?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sociální síť - pojištění Petr Machala. 1.Jaká má být role státu v sociální politice? 2.Kdy se občané bez pomoci státu neobejdou? 3.Jak může stát pomoci?"— Transkript prezentace:

1 Sociální síť - pojištění Petr Machala

2 1.Jaká má být role státu v sociální politice? 2.Kdy se občané bez pomoci státu neobejdou? 3.Jak může stát pomoci? 4.Co je to sociální problém? Co jsme posledně učili?

3 Překreslete si do sešitu schéma. S o c i á l n í z a b e z p e č e n í Z d r a v o t n í p é č e P o j i s t n é p l n ě n í Životní Důchodové Nemovitosti Domácnosti Úrazové Povinné ručení Havarijní Zdravotní pojištění Sociální pojištění Která pojištění jsou povinná?

4 Proč asi lidé uzavírají: Životní pojištění Pojištění majetku Úrazové pojištění Důchodové pojištění Pojištění osob Pojištění odpovědnosti za škodu Vytvořte jednoduché schéma: jak funguje (smluvní) pojištění?

5 Které pojišťovny působí ve vašem městě či okolí? Představte si, že jste v roli zaměstnance pojišťovny. Kterou pojistku doporučíte svému klientovi? Jaké argumenty by měly klienta přesvědčit?

6 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Sociální síť - pojištění Petr Machala. 1.Jaká má být role státu v sociální politice? 2.Kdy se občané bez pomoci státu neobejdou? 3.Jak může stát pomoci?"

Podobné prezentace


Reklamy Google