Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Převody pojistných kmenů Team4 Ciasnocha Michal, Kokaisl Standa, Mathauser Jan, Molda Milan, Puncman Daniel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Převody pojistných kmenů Team4 Ciasnocha Michal, Kokaisl Standa, Mathauser Jan, Molda Milan, Puncman Daniel."— Transkript prezentace:

1 Převody pojistných kmenů Team4 Ciasnocha Michal, Kokaisl Standa, Mathauser Jan, Molda Milan, Puncman Daniel

2 Účel projektu Cílem projektu je usnadnit převod pojistného kmene. Usnadněním je myšleno vytvoření jednotného uživatelského rozhraní pro správu transakcí.

3 Rozsah projektu Projekt je vyvíjen jako externí komponenta aplikace Balíčky. Rozsah spočívá ve vytvoření uživatelského rozhraní pro výběr existujících pojistných smluv, jejich úpravu, (ne)schválení převodu a výsledného reportu z transakce.

4 Vlastnosti Správa transakcí Editace pojistného kmene Report výsledků transakce Schválení změn Správa uživatelů Autorizace uživatele

5 Uživatelé systému Zadavatel převodu PKM Správce převodu PKM Administrátor systému

6 Uživatelské rozhraní Uživatel komunikuje se systémem přes webové rozhraní prostřednictvím prohlížeče webových stránek. Aplikace je použitelná v nejpoužívanějších prohlížečích, tzn. Mozilla Firefox 3 a vyšší verze a Internet Explorer 7 a vyšší verze. Aplikace je lokalizovaná pouze do českého jazyka.

7 Přihlášení uživatele Aby mohl uživatel s aplikací pracovat, musí se nejprve přihlásit pomocí přihlašovacího formuláře.

8 Zadavatel PPK Po přihlášení se zadavateli PPK objeví následující formulář, pomocí něhož vyhledá potřebné smlouvy.

9 Zadavatel PPK Po potvrzení formuláře se objeví seznam smluv. Zadavatel provede potřebné úpravy a změny potvrdí tlačítkem připraveno. Poté obdrží seznam smluv rozšířený o dodatečné informace, které může dál editovat. Změny potvrdí stiskem talčítka dokončit.

10 Administrátor PPK Po přihlášení se Administrátorovi zobrazí seznam převodů. Administrátor si může nechat vypsat podrobnosti o jednotlivých převodech a může změnit status převodu. Po stisknutí tlačítka uzavřít bude převod označen jako uzavřený.

11 Administrátor systému Po přihlášení se mu zobrazí tabulka s uživateli. V této tabulce může měnit jednotlivé atributy uživatelů a také vytvářet nové uživatele, či některého uživatele smazat.


Stáhnout ppt "Převody pojistných kmenů Team4 Ciasnocha Michal, Kokaisl Standa, Mathauser Jan, Molda Milan, Puncman Daniel."

Podobné prezentace


Reklamy Google