Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka ÚVOD 19.4.2015 Ing. Martin Vacek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka ÚVOD 19.4.2015 Ing. Martin Vacek."— Transkript prezentace:

1 Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka ÚVOD Ing. Martin Vacek

2 Podklady pro výuku Prezentace na hlavni.htm Receptury teplých pokrmů – Rundštok a kol. Technologie v kostce – Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek

3 Obsah 1. ročník Úvod Hygiena a bezpečnost Výrobní střediska Předběžná úprava potravin Základní tepelné úpravy Technologické postupy – polévky, omáčky, přílohy Bezmasé pokrmy Opakování

4 Mezipředmětové vztahy Potraviny a výživa Zachování biologické hodnoty potravin Zařízení a provoz Organizace práce v provozu Stolničení Charakteristika pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu

5 Hodnocení Aktivita v hodině – Ústní zkoušení formou rychlých otázek – Připravenost na hodinu + aktivní zapojení – Charakteristika pokrmů – simulace otázek hosta Ústní zkoušení 2x Písemná zkouška 2x – Formou testových otázek + psané otázky


Stáhnout ppt "Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka ÚVOD 19.4.2015 Ing. Martin Vacek."

Podobné prezentace


Reklamy Google