Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt CZ.1.07/1.1.38/01.0015 Modul M6 Modernizace výukových metod při výuce odborných předmětů gastro a odborného výcviku autor Mgr. Alena Marková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt CZ.1.07/1.1.38/01.0015 Modul M6 Modernizace výukových metod při výuce odborných předmětů gastro a odborného výcviku autor Mgr. Alena Marková."— Transkript prezentace:

1 Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Modul M6 Modernizace výukových metod při výuce odborných předmětů gastro a odborného výcviku autor Mgr. Alena Marková

2 Předmět: Zařízení provozoven  Obor: Kuchař-kuchařka, Kuchař-číšník, Číšník – servírka – I. ročník  Téma: Moderní technologie – Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů  Počet vyučovacích hodin: 2  Metody výuky: -Výklad doplněný vytvořenou prezentací s obrázky, opakování a porovnávání se zařízeními v provozech

3  Sporáky  Fritézy  Grily  Grilovací desky  Varné stoličky  Varné kotle  Smažící pánve  Vařiče těstovin  Vodní lázně  Pece  Teplé vitríny  Infra lampy  Kotlíky na polévku  Chafingy  Vyhřívané nádoby  Režony  Vyhřívané vozíky  Přepravní skříně  Konvektomat

4

5

6  Elektrické  Plynové

7  Pevné – vypouštění se provádí vypouštěcím ventilem  Sklopné – vypouštění se provádí postupným sklápěním kotle  Dietní kotlíky – jsou sklopné a používají se k přípravě menšího množství pokrmů

8  Elektrické  Plynové

9  Pečící trouby  Cukrářské pece  Pece na pizzu

10

11  Stolní  Pevné – stacionární  Pojízdné - mobilní

12  Vyjmenuj nejméně 5 druhů zařízení na tepelnou úpravu potravin  Jaké druhy energie se používají v kuchyni  Popiš jak rozdělujeme kotle.  K čemu slouží vodní lázně?  Jaké znáš druhy pecí?

13     František Cón: Zařízení provozoven v kostce


Stáhnout ppt "Projekt CZ.1.07/1.1.38/01.0015 Modul M6 Modernizace výukových metod při výuce odborných předmětů gastro a odborného výcviku autor Mgr. Alena Marková."

Podobné prezentace


Reklamy Google