Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jiří Dan Etické cíle vysokoškolského vzdělávání 11. seminář z cyklu Hodnocení kvality vysokých škol. Současné trendy v hodnocení kvality. Brno 11. - 12.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jiří Dan Etické cíle vysokoškolského vzdělávání 11. seminář z cyklu Hodnocení kvality vysokých škol. Současné trendy v hodnocení kvality. Brno 11. - 12."— Transkript prezentace:

1 Jiří Dan Etické cíle vysokoškolského vzdělávání 11. seminář z cyklu Hodnocení kvality vysokých škol. Současné trendy v hodnocení kvality. Brno 11. - 12. února 2010

2

3 Cíle předmětu Na konci kurzu budou studenti schopni - porozumět základním přístupům, postupům a metodám diagnostiky člověka na úrovni běžného pozorovatele, pedagoga a psychologa a vysvětlit modely determinant školního výkonu a pracovního výkonu - na základě nabytých znalostí rozvíjet své profesionální diagnostické dovednosti v roli učitele.

4

5 Cíle předmětu Student po úspěšném ukončení předmětu získá jistotu v odpovědích na etické otázky.

6 Cíle předmětu -osvojí si argumenty ve prospěch křesťanského světového názoru, -zvýší svoji citlivost vůči křesťanským hodnotám, -získá poznatky o významném přínosu moravských, českých a slovenských psychologů k rozvoji této vědní disciplíny, -osvojí si argumenty ve prospěch křesťanského světového názoru, -bude otevřen novým myšlenkám v této disciplíně a bude v něm probuzena touha po celoživotním vzdělávání, - na studium předmětu bude vzpomínat rád a často a bude je doporučovat svým známým.

7 Cíle předmětu Student po neúspěšném ukončení předmětu -bude schopen realistického pohledu na své předpoklady ke studiu, -bude schopen racionální úvahy v otázce smysluplnosti opakování předmětu, -bude schopen studia zanechat bez ztráty sebeúcty.

8 Děkuji Vám za pozornost. dan@ped.muni.cz


Stáhnout ppt "Jiří Dan Etické cíle vysokoškolského vzdělávání 11. seminář z cyklu Hodnocení kvality vysokých škol. Současné trendy v hodnocení kvality. Brno 11. - 12."

Podobné prezentace


Reklamy Google