Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příjemné novinky (kromě mnoha jiných) - automatický updatěe -- přestavitelmá velikost obsahu některých oken např Skore a Násobiče - působivé barevné a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příjemné novinky (kromě mnoha jiných) - automatický updatěe -- přestavitelmá velikost obsahu některých oken např Skore a Násobiče - působivé barevné a."— Transkript prezentace:

1 Příjemné novinky (kromě mnoha jiných) - automatický updatěe -- přestavitelmá velikost obsahu některých oken např Skore a Násobiče - působivé barevné a grafické ztvárnění -- konfigurovatelný obsah vstupního okna

2

3

4 Okno pro konfiguraci velikosti a barvy pisma Nová položka v menu Config

5

6 Okno BandMap Okno Info a Statistika Okno Bandmapy zobrazije kmitočty obou VFO včetně zabrané šířky pásma

7

8

9 2.6.8 Okno skóre Okno skóre je automaticky formátováno pro zobrazení komponent skóre (například počet QSO, násobičové zóny a země atd) v aktuálním contestu Okno Score má samostatné řízení velikosti fontu – šipky nahoru / dolů v pravém horním rohu - a je nyní přestavitelný. Máte-li nastavenou jeho velikost tak, že celý obsah není vidět na obrazovce najednou, zobrazáí se vertikílní i horizontální posuvníky Umožní vám vidět ty části skore které vás zajímají beze změny rozměr okna. Při kliknutí pravým tlačítkem myši se zobrazí nabídka Kopírovat vše - Zkopírujte všechny informace do schránky Windows. Tisk do souboru - Tisk shrnutí skóre do souboru. Pomoc - Zobrazit nápovědu pro toto okno.

10


Stáhnout ppt "Příjemné novinky (kromě mnoha jiných) - automatický updatěe -- přestavitelmá velikost obsahu některých oken např Skore a Násobiče - působivé barevné a."

Podobné prezentace


Reklamy Google