Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM."— Transkript prezentace:

1

2 Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM LETEM SVĚTEM ANEB TANEČNÍ ZEMĚPIS 21.12.2006 od 10 hodin v Divadle Solidarita

3 Představení zahájil předseda správní rady NF Pomocná ruka Ing. Jiří Pešta. Představení bylo rozděleno do čtyř částí. A o přestávkách vystoupili děti s vlastním programem. Pomocí starých příběhů, pohádek, vyprávění, kostýmů a divadelních rekvizit herci - tanečníci budou putovat kontinenty, aby nakonec zjistili, že tanec, který je starý tak jako lidstvo samo, má jeden společný rytmus a je prostředkem k hlubšímu dorozumění mezi lidmi. V první části se děti seznámily s tancem VÁLEČNÝM, tancem LOVCE a tancem ROLNÍKA.

4 Tomáš a Petr si připravili písničku s doprovodem harmoniky

5 Tanec si připravily Terezka a Ina

6 Poté dostaly dárek od předsedy nadačního fondu Pomocná ruka Ing. Jiřího Pešty

7 V druhé části se děti seznámily s tancem FLAMENCO, tancem CLOGGING

8 Ve třetí části se děti seznámily se STEPEM a POLKOU

9 Michal, Terezka a Jirka si připravili básničky.

10 A na závěr se naučili diskotékový tanec, přičemž cca 20 dětí mělo možnost tančit na pódiu. Při odchodu se mohli těšit na vánoční nadílku ve formě sladkostí.


Stáhnout ppt "Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM."

Podobné prezentace


Reklamy Google