Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie."— Transkript prezentace:

1 POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU

2 Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.

3 Nejprve jsme děti poučily o barvách kontejnerů a o tom, co do nich patří. Poté jsme jim rozdaly pracovní listy, které připravila členka našeho týmu. Děti v něm přiřazovaly odpady do tří kontejnerů a za správné vyplnění dostaly malou odměnu.

4 Zatímco je jedna z nás seznamovala s pojmem RECYKLACE, ostatní pro ně nachystaly hru, při které dva až tři týmy (podle počtu dětí a času) rozdělovaly kartičky s obrázky do,,kontejnerů“. Děti objevily svého soutěživého ducha a předvedly při rozdělování jednotlivých,,odpadků“ takovou rychlost, že jsme je sotva stačily fotit.

5 Děti překvapily, jak rychlostí a vzornou spoluprací, tak i znalostmi v oboru třídění odpadu.

6 Celou akci organizovaly vaše spolužačky z devátého ročníku JÁJA Mudruňková, MARKÉT Bartoníčková a DIANA Stará


Stáhnout ppt "POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie."

Podobné prezentace


Reklamy Google