Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Divadelní festival KYTKA 4.-5.12.2007 Divadelní festival měl bohatý program. Hrály se pohádky pro menší i větší děti, shlédli jsme muzikál, zpívala se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Divadelní festival KYTKA 4.-5.12.2007 Divadelní festival měl bohatý program. Hrály se pohádky pro menší i větší děti, shlédli jsme muzikál, zpívala se."— Transkript prezentace:

1

2 Divadelní festival KYTKA 4.-5.12.2007

3 Divadelní festival měl bohatý program. Hrály se pohádky pro menší i větší děti, shlédli jsme muzikál, zpívala se spousta krásných písniček, také se tančilo, hodně se tleskalo a věříme, že se také potěšilo hodně lidských srdíček…

4 Pohádka Jak se Kája Fousek polepšil Pohádka začíná v hospodě a děj se přesouvá do pekla 1.kategorie. Pohádku připravily p.uč.Rajtrová, Šulcová a Lašáková a děti

5

6 Čertiska chlapáci bydlí v pekle 2.kategorie. Celý den mastí karty a cpou se kyselým zelím. Víte proč? Aby se správně šklebili!

7 …a zazvonil zvonec, pohádky je konec…

8 Naši třeťáci s p.uč. Veselou zpívali veselé písničky.

9 Když jsem já sloužil…

10 HIP HOP S dětmi nacvičila p.uč.Zdražilová

11 Pan učitel Rosťa Mucha a jeho kapela – Roland Balog a Marek Čarný

12 POMÁDA Narodili jsme se…

13 Chodíme do školky…

14 A už jsme školáci, studenti, učni,…

15 První láska…

16 A závěrečná scéna. Pomádu připravily p.uč.Zdražilová a Grimmová s dětmi.

17 Mimo jiné vystoupily břišní tanečnice, Tomáš Röhner nám zatančil, Rosťa Mucha s pomocníky bavil publikum, viděli jsme čardáš a poslechli jsme si pěvecký sbor Jednička. Také nám zatančili naši nejmenší žáčci.

18 Těším se někdy příště nashledanou! Vaše KYTKA


Stáhnout ppt "Divadelní festival KYTKA 4.-5.12.2007 Divadelní festival měl bohatý program. Hrály se pohádky pro menší i větší děti, shlédli jsme muzikál, zpívala se."

Podobné prezentace


Reklamy Google