Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů."— Transkript prezentace:

1 klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů

2 Varianta 1 – 1600 znaků  Rinceoirí (čti Rinkojrí) je nejstarší taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Již od roku 1997, kdy vznikl, se věnuje šíření irské taneční kultury.  Soubor za svou historii vystupoval u nás i v okolních evropských státech v divadlech, na festivalech a dalších akcích. Své choreografie představil i v takových prostorách jako je Kongresové centrum, Tesla aréna Praha (u příležitosti oslav 10 let irského tance v ČR a v rámci projektu Crazy Day) či přeplněné náměstí Trafalgar Square v Londýně při oslavách svátku svatého Patrika. V jedné z televizních talentových show dokázali tanečníci Rinceoirí uchvátit porotu natolik, že se dostali až do finále. V roce 2010 pak vyhráli ve své kategorii soutěž Taneční skupina roku. V březnu 2014 soubor získal ocenění CIBCA Cultural Oscar za přínos irské kultuře v České Republice. Moderní irské choreografie i rytmický step desítek párů nohou mohou diváci vidět i v taneční show 7 Reasons to Dance, která měla premiéru na podzim roku 2013 a je již druhým celovečerním představením této skupiny.  Tanečníci Rinceoirí sbírají přední umístění i na mezinárodních soutěžích, kde se pravidelně umisťují na předních příčkách. V letošním roce se po úspěšné kvalifikaci ve velkém počtu zúčastnili světového šampionátu v Londýně 2014 v týmových i sólových tancích.  V Praze a Plzni provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy. Ve třídách různé pokročilosti se irskému tanci a stepu učí zhruba 100 tanečníků. V současné době v ní vyučují dvě kvalifikované lektorky s mezinárodním certifikátem T.C.R.G. a další lektoři z řad tanečníků Rinceoirí.

3 Varianta 2 – 800 znaků Rinceoirí (čti RINKOJRÍ) je nejstarší a nejúspěšnější taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Soubor pravidelně vystupuje u nás i v zahraničí v divadlech, na festivalech, plesech a dalších akcích. Moderní irské choreografie i rytmický step desítek párů nohou mohou diváci vidět i v taneční show 7 Reasons to Dance, která měla premiéru na podzim roku 2013 a je již druhým celovečerním představením této skupiny. Tanečníci Rinceoirí sbírají přední umístění i na mezinárodních soutěžích, kde se pravidelně umisťují na předních příčkách. V letošním roce se po úspěšné kvalifikaci ve velkém počtu zúčastnili světového šampionátu v Londýně 2014 v týmových i sólových tancích. V Praze a Plzni provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy.

4 Varianta 3 – 500 znaků Rinceoirí (čti RINKOJRÍ) je nejstarší a nejúspěšnější taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Soubor pravidelně vystupuje v divadlech, na festivalech, plesech a dalších akcích. Diváci ho mohou vidět také v taneční show 7 Reasons to Dance. Tanečníci Rinceoirí sbírají přední umístění i na mezinárodních soutěžích, kde se pravidelně umisťují na předních příčkách. V Praze a Plzni provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy.

5 Varianta 4 – 350 znaků Rinceoirí (čti RINKOJRÍ) je nejstarší a nejúspěšnější taneční klub zabývající se irskými tanci v České republice. Soubor pravidelně vystupuje v divadlech, na festivalech, plesech a dalších akcích a provozuje vlastní taneční školu Rinceoirí Irish Dance Academy, jejíž tanečníci se pravidelně umisťují na předních příčkách mezinárodních soutěží.

6 Kontakt Rinceoirí, klub irských tanců o.s. Ing. Marie Dernovšková Art Director & Manager + 420 605 295 057 info@rinceoiri.cz www.rince.cz


Stáhnout ppt "Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů."

Podobné prezentace


Reklamy Google