Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Občanské sdružení ŽONGLÉR WWW.ZONGLEROS.CZ - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Občanské sdružení ŽONGLÉR WWW.ZONGLEROS.CZ - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd."— Transkript prezentace:

1 Občanské sdružení ŽONGLÉR WWW.ZONGLEROS.CZ - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.

2 Občanské sdružení ŽONGLÉR bylo založeno v únoru roku 2011. Sdružení navazuje na spolupráci plzeňské žonglérské skupiny Estela de Fuego a bubenického uskupení Takita Taka. ESTELA DE FEUGO ESTELA DE FEUGO funguje již od roku 2002, pravidelně vystupuje se svými představeními po celé České republice i v zahraničí a pořádá festivaly, srazy a workshopy zaměřené na Nový cirkus (tedy žonglování, akrobacii a pohybové divadlo) a sociální cirkus (alternativní pedagogické nástroje pro práci s lidmi, kteří jsou ohroženy sociální exkluzí) TAKITA TAKA Skupina nejen perkusních nástrojů TAKITA TAKA vznikla v roce 2008, kdy začala vystupovat se svojí bubenickou show a od roku 2010 pořádá i hudební workshopy

3 VYSTOUPENÍ: koncert skupiny perkusních nástrojů akrobaticko - žonglérské s kužely žonglérské s míčky a hůlkou žonglerské s diaboly ohnivé, fireshow (na reprodukovanou nebo živou hudbu) světelné, lightshow (na reprodukovanou nebo živou hudbu) pozemní párové akrobacie průvod žonglérů s bubeníky v kostýmech afrického nebo orientálního tance vystoupení na míru WORKSHOPY: žonglérský (sociální cirkus) bubenický pozemní párové akrobacie soutěže a hry pro děti

4 Takita Taka Koncert skupiny perkusních nástrojů Takita Taka 40 - 60 min.

5 Ohnivé vystoupení žonglérů na reprodukovanou hudbu 15 min. Ohnivé vystoupení žonglérů za doprovodu bubenické skupiny Takita Taka 40 min. Ohnivé vystoupení žonglérů obohacené o pyrotechnické efekty a za doprovodu skupiny Takita Taka 45 min.

6 Světelné vystoupení žonglérů s barevným efektem LED světla 10 min. Světelné vystoupení žonglérů s barevným efektem LED světla za doprovodu bubenického uskupení Takita Taka 40 min. Světelné vystoupení žonglérů s barevným efektem LED světla obohacené o pyrotechnické efekty do vnitřních prostor za doprovodu bubenického uskupení Takita Taka 45 min.

7 Žonglérské vystoupení s diaboly o cestě žongléra a hledání nových dimenzí 10 min. Vystoupení afrického tance s živou bubenickou hudbou 10-20 min. Akrobaticko - žonglérské vystoupení, duo s kužely - rok 2113 a příběh o osamělém žonglérovi a jeho „robotovi“ 10 min.

8 Andělské taneční vystoupení s „křídly“ 10 min. Originální žonglérské vystoupení s míčky a hůlkou 10 min. Vystoupení párové akrobacie 10 min.

9 Workshopy: Žonglérský Bubenický Pozemní párová akrobacie - akrobalanc

10 Technické požadavky: Ozvučení – hudba k jednotlivým reprodukovaným vystoupením bude k dispozici na audio CD ve formátu CDA, nebo na flash disku ve formátu mp3, ale není problém jiný formát. Pokud bude bubenický doprovod, je potřeba skupinu na větších akcích ozvučit, na menších akcích stačí akusticky. Pokud nemáte vlastní aparaturu, jsme schopni si ji zajistit za příplatek. Pro bubenickou skupinu jsou zapotřebí 3 židle a elektrická přípojka na 230 V. Šatna – nutná pro převlečení členů skupiny, dále slouží jako zázemí pro skupinu. Prostor – min. 5 x 7 m (2 - 3 vystupující) nebo min. 7 x 9 m (4 - 6 vystupujících). Povrch nesmí být kluzký a musí být rovný. Je nutno specifikovat povrch, na kterém se bude realizovat vystoupení, pokud se nejedená o klasické povrchy. Výška stropu na žonglérské vystoupení musí být min. 5-6 m. Účtujeme 6,- Kč za kilometr cesty. Kontakt, web: Případné dotazy neváhejte vznést na e-mailu: zongleros@gmail.com, nebo na tel.: +420 728 498 321 a +420 604 380 272zongleros@gmail.com Další informace o občanském sdružení Žonglér najdete na: www.zongleros.czwww.zongleros.cz


Stáhnout ppt "Občanské sdružení ŽONGLÉR WWW.ZONGLEROS.CZ - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd."

Podobné prezentace


Reklamy Google