Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění."— Transkript prezentace:

1 Výsledky únorového kola

2 Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění předáme.

3 Prohlédněte si prosím vítězný projekt a nechte se jím inspirovat do dalšího kola.

4 Zvláštní cenu pak udělujeme Emmě Bískové ze 4.A za originální zpracování daného projektu formou výšivky.

5 Porota se rozhodla udělit ještě jedno ocenění za vytvoření souvislého anglického textu. Tento projekt zpracoval žák 5. třídy David Doležel. Všechny projekty můžete vidět na nástěnce 2. stupně (1. poschodí). Děkujeme všem, kteří se soutěže zúčastnili. Téma pro březnové kolo naší soutěže je My School. Své projekty můžete odevzdávat do úterý 25. 3.


Stáhnout ppt "Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění."

Podobné prezentace


Reklamy Google