Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Soutěž NÁŠ KRAJ 2012. UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Soutěž NÁŠ KRAJ 2012. UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji."— Transkript prezentace:

1 1 Soutěž NÁŠ KRAJ 2012

2 UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji (lidé, mezilidské vztahy, život v rodině, ve škole, ve sportovním oddíle, s přáteli apod.) Krásy našeho kraje (příroda, kulturní památky, oblíbená místa apod.)

3 3 KATEGORIE Kategorie A 1. stupeň základních škol (s ohledem na náročnost zadání byla doporučena účast dětí až od 3. třídy) Kategorie B 2. stupeň základních škol, případně stejná věková kategorie na víceletých gymnáziích Kategorie C Studenti středních škol a učilišť, případně stejná věková kategorie na víceletých gymnáziích

4 4 OBLASTI SOUTĚŽE Literární Fotografická Výtvarná Krátké video Vlastní hudební tvorba

5 5 LITERÁRNÍ OBLAST Libovolný žánr, např. povídka, úvaha, dopis, báseň apod. maximálně do pěti stran textu formátu A4. FOTOGRAFICKÁ OBLAST Fotografie v digitální podobě ve formátu JPG, minimální požadovaná velikost fotografií je 1600 x 1200 pixelů, maximální velikost 3200 x 2400 pixelů. Maximální velikost souboru 4MB.

6 6 VÝTVARNÁ OBLAST Kresba, malba, počítačová grafika. Výtvarné dílo dvojrozměrné. Doporučený formát A3. Největší přípustný formát bude A2. KRÁTKÉ VIDEO Krátký videoklip s délkou max. 1 minuta. VLASTNÍ HUDEBNÍ TVORBA Vlastní hudební nahrávka v délce max. 4 minuty. Jednotlivci i hudební uskupení.

7 7 DŮLEŽITÉ INFORMACE Ke každému dílu musí být přiložena „průvodka k dílu“: 1. Jméno a příjmení autora 2. název díla (případně stručný popis s komentářem či poznámkou) 3. třída 4. kategorie 5. název školy 6. kontaktní osoba (jméno, příjmení, telefon, email, poštovní adresa) Každý účastník se může do soutěže zapojit vždy jedním svým originálním dílem v každé soutěžní oblasti. Vyřazena budou díla v rozporu s právními předpisy ČR (zejména autorským zákonem) a běžnými etickými kritérii. Oceněné práce budou prezentovány formou výstav, informačních brožur, DVD nosičů. Díla se autorům nevracejí a budou použita v rámci prezentace a propagace soutěže a Středočeského kraje. Každý účastník vyplní a podepíše „průvodku k dílu“, která je přiložena v propozicích.

8 8 ZASÍLÁNÍ VLASTNÍ TVORBY DO SOUTĚŽE Svou vlastní tvorbu zasílejte do 30. června 2012 1.Oblast fotografická, literární na email info@souteznaskraj.cz, v kopii na landa@kr-s.czinfo@souteznaskraj.czlanda@kr-s.cz 2. Oblast krátké video, vlastní hudební tvorba na email info@souteznaskraj.cz, v kopii na landa@kr-s.cz nebo poštou na libovolném elektronickém nosiči na adresu KÚSK, Odbor školství a sportu, Zborovská 11, 150 21 Praha 5. Obálku označte textem „Soutěž Náš kraj – neotevírat“info@souteznaskraj.czlanda@kr-s.cz 3. Oblast výtvarná na adresu KÚSK, Odbor školství a sportu, Zborovská 11, 150 21 Praha 5. Obálku označte textem „Soutěž Náš kraj – neotevírat“

9 9 HODNOCENÍ PRACÍ Práce budou hodnotit komise složené z odborníků v dané oblasti, pedagogů ZUŠ a SVČ a odborné veřejnosti. Hodnocení bude probíhat v průběhu měsíců července a srpna 2012. Komise ocení deset nejlepších prací v každé kategorii a soutěžní oblasti.

10 10 CENY Ceny obdrží deset nejlepších prací v každé kategorii a soutěžní oblasti. 1.místo – Notebook 2.místo – iPod 3.místo – Mobilní telefon 4. – 10.místo – věcné ceny

11 11 SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže se uskuteční v druhé polovině září 2012. Datum, místo a čas bude upřesněn v průběhu měsíce srpna a oceňovaným oznámen do 15. září 2012.

12 12 PŘEJEME VŠEM HODNĚ ÚSPĚCHŮ A PŘÍJEMNĚ STRÁVENÝ ČAS PŘI TVORBĚ SVÉHO DÍLA www.souteznaskraj.cz


Stáhnout ppt "1 Soutěž NÁŠ KRAJ 2012. UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji."

Podobné prezentace


Reklamy Google