Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW. V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW. V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance."— Transkript prezentace:

1 ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW

2 V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance a stepu v podání Rinceoirí (čte se Rinkojrí), v sedmi náladách, které dovedou pořádně zatočit naším životem. My lidé je důvěrně známe, a když na nás přijdou, dokážeme roztančit jakoukoli z nich, ale jak si s nimi poradí irští skřítci Leprechauni? Jsou neposední a jsou pro každou špatnost, takže i pro nápad vydat se mezi lidi a vyzkoušet si, jaké je být ovládán vlastními emocemi, se okamžitě nadchnou.

3 V celovečerním představení vás čeká pestrá podívaná. Hlavní součástí jsou samozřejmě oblíbené irské taneční choreografie ať již v měkkých botách, které připomínají svojí ladností balet, nebo dynamický irský step desítek nohou, který diváci milují pro jeho energický rytmus a synchronnost, která, obzvláště v řadě, dokonale vynikne. Něžně i vášnivě vás pohladí moderní jazzový tanec, kterým tanečníci výrazově doplňují scény jednotlivých emocí.

4 Celou show vás provedou svou hravostí irští skřítci, kterým se říká Leprechauni. Jejich pokusy vyzkoušet si lidské nálady vás budou zaručeně bavit. Ať již zamilovanou párovou akrobacii, dech beroucí vášnivá čísla na šále či komická vystoupení na hrazdě, to všechno uvidíte. Nechybí také světelná show, rozličné efekty a překvapení na závěr. Desítky kostýmů z dílny Michaely Malinové dávají dojmu z emocí a výkonu tanečníků Rinceoirí i akrobatů další rozměr.

5  Irský tanec a irský step  V podání Rinceoirí, nejstaršího a největšího tanečního souboru v České Republice, který má za sebou širokou škálu představení u nás i v zahraničí, řadu medailí z evropských soutěží i úspěch v televizní talentové show.  Vzdušnou a párovou akrobacii  Světelnou show  Zajímavý a originální příběh

6

7  Délka představení: 75 minut  Soubor: 10 tanečníků, 2 hosté (akrobatická show), 3-5 osob technická podpora  Technické požadavky:  Prostor 8 x 8 metrů, min prostor mezi forbínami -7 metrů, min výška 4,5 metru  Dřevěná podlaha pokrytá baletizolem (po dohodě můžeme přivézt a sestavit vlastní)  Možnost uchycení hrazdy a šály – dle dohody (lávka, traverzy střešní konstrukce), nosnost by měla být ideálně 2000 kg na bod  Bílý horizont nebo tahy na zavěšení našeho horizontu a postranních sofitů  Ozvučení sálu - CD přehrávač s obsluhou, 5 x mikrofony na zachycení stepu (3 x na forbíně, 1 x do každého portálu pódia a jeden do každého portálu pro snímání stepu, odposlechy do portálů, zvukař  2 x spotlight, dostatečné vybavení světly + barevnými filtry, osvětlovač

8  Rinceoirí  Soubor Rinceoirí je nejstarší a nejúspěšnější v České republice a za svou historii představil choreografie i v takových prostorách jako je Kongresové centrum, Tesla aréna Praha či přeplněné náměstí Trafalgar Square v Londýně při oslavách svátku svatého Patricka. Fascinující souhra téměř dvaceti párů nohou a dokonalý rytmus uchvátily i porotu a diváky jedné z televizních talentových show, Rinceoirí se tak dostali až do finále. Tanečníci jsou úspěšní i na mezinárodních soutěžích, v současné době se ve velkém počtu kvalifikovali na světový šampionát v Londýně 2014 v týmových i sólových tancích. V Praze provozuje Rinceoirí také vlastní taneční školu pro dětské i dospělé zájemce o irský tanec pod názvem Rinceoirí Irish Dance Academy.  Aventyr  O akrobatická čísla a provedení diváků po linii příběhu se v průběhu představení postarají dva členové souboru Aventyr (Bára Bartoňová a Jaroslav Dolejší). Soubor existuje od roku 2009 a věnuje se především párové akrobacii, akrobacii na šále a na hrazdě, pohybovému divadlu a bojovým uměním.

9 Simona Hončová Manager +420 776 614 933 simona@rince.cz info@rinceoiri.cz www.7reasonstodance.com www.facebook.com/7reasonstodance


Stáhnout ppt "ORIGINÁLNÍ IRSKÁ TANEČNÍ A AKROBATICKÁ SHOW. V originální irské taneční a akrobatické show s názvem 7 Reasons to Dance si vychutnáte energii irského tance."

Podobné prezentace


Reklamy Google