Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Práce s řadami. Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Práce s řadami. Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak."— Transkript prezentace:

1 Práce s řadami

2 Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak v seznamu vlastní seznamy. n Do položky seznamu pak vkládejte seznamy států. n Je-li seznam hotov, zařaďte jej do seznamu stiskem tlačítka přidat.

3 Krok 2: Použijte vlastní řadu n Teď vaši vlastní řadu použijeme. n Do 3 řádku v B sloupci napište Itálie. n Myší najeďte mezi sloupec B C pod řádek 3. n Až se objeví černý křížek táhněte myší dolů.

4 Krok 3: Vytvořte lineární řadu n Do řádku 3 napište 262 a do řádku 4 napište jakékoliv číslo. n Vysviťte do bloku řádek 3 a 4. V menu Úpravy vyberte vyplnit a klikněte na řady. V menu Úpravy vyberte vyplnit a klikněte na řady. n V řady tvoří vyberte řádky, typ lineární a velikost kroku 1. n Klikněte na OK.

5 Krok 4: Použijte lineární řadu n Ať jste měli na řádku 4 jakékoliv číslo teď se vám změnilo na 263. n Nechejte řádek 3 a 4 označený. n Dostaňte se myší mezi sloupec A B pod řádek 4. n Až se vám ukáže černý křížek táhněte myší až k řádku 11.

6 Takhle bude vypadat váš výtvor


Stáhnout ppt "Práce s řadami. Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak."

Podobné prezentace


Reklamy Google