Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno 21.10. 10:00 Projekt „Modernizace přístrojového.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno 21.10. 10:00 Projekt „Modernizace přístrojového."— Transkript prezentace:

1 Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno 21.10. 10:00 Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

2 Program 10,00 – 10,05 úvod 10,05 – 10,15 krátký proslov ředitele nemocnice a odhalení pamětní desky 10,30 – 11,00 prezentace projektu 11,00 – 11,10 otázky a odpovědi 11,10 – 12,00 pohoštění, individuální rozhovory 11,50 – 12,00 otázky a odpovědi, prohlídka prostor pro novináře 12,00 závěr Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

3 Významné mezníky a klíčová data projektu Projekt ve výši 25 mil. Kč, z toho na nákup přístrojů 24 555 000,- Kč Hradí: 85 % IOP, 15 % vlastní zdroje Realizace: Centrální sterilizace Zahájení: 15.12.2009 Plánované ukončení: 31.10.2010 Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

4 Centrální sterilizace FN Brno Oddělení Centrální sterilizace FN Brno patří počtem a spektrem zpracovaných ZP k největším a nejvýznamnějším svého druhu v ČR,možná i v EU. Na svých stanicích na Pracovištích dospělé, dětské a reprodukční medicíny (v poměru cca 77 – 16 – 7 %) připravuje každý den na 250 různých operačních setů pro cca 200 středisek z cca 60-ti oddělení, klinik a operačních sálů FN Brno. V databázi CS je pro potřeby FN Brno zhruba 500 operačních sít v cca 300 typech a cca 50 typů souborů operačního prádla a obvazového materiálu. Celková suma zpracovaného zdravotnického materiálu se blíží dle dlouhodobých sledování 1 miliónu kusů ročně. Provoz oddělení je od roku 2006 certifikován dle normy ISO 9001:2008 Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

5 Cíl a řešení projektu Nové zařízení se nachází v původních prostorách oddělení, ve 3. nadzemním podlaží objektu CH a patří k tomu nejmodernějšímu, co lze dnes na trhu pořídit 11 nových přístrojů umožní mj. komplexnější a kvalitnější monitoring technologií dekontaminace, mytí a sterilizace chirurgického instrumentária a jiných zdravotnických prostředků (ZP) a v oblasti nízkoteplotní sterilizace významné zrychlení procesů. Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

6 Významné části projektu Seznam pořízené techniky Parní sterilizátor 6 kusů Mycí a desinfekční automat 3 kusy Nízkoteplotní sterilizátor (100 L) 1 kus Nízkoteplotní sterilizátor (200 L) 1 kus Zbytek částky byl použit na rekontrukční práce přecoviště CS Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.

7 Děkuji za pozornost Projekt „Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.


Stáhnout ppt "Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno 21.10. 10:00 Projekt „Modernizace přístrojového."

Podobné prezentace


Reklamy Google