Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Operační program Podnikání a inovace (OPPI) Vladimír Kebo, Sněm RVŠ 22.listopadu 2007.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Operační program Podnikání a inovace (OPPI) Vladimír Kebo, Sněm RVŠ 22.listopadu 2007."— Transkript prezentace:

1 Operační program Podnikání a inovace (OPPI) Vladimír Kebo, Sněm RVŠ 22.listopadu 2007

2 Operační program Podnikání a inovace rozpracovává významnou část strategického cíle Národního strategického referenčního rámce ČR - "Konkurenceschopná česká ekonomika",  je v souladu se Strategickými obecnými zásadami Společenství pro hospodářskou, sociální a územní soudržnost na období let 2007 — 2013  vychází z hlavních strategických dokumentů ČR: Strategie hospodářského růstu, Strategie regionálního rozvoje atd.

3 Operační program Podnikání a inovace  Globálním cílem OPPI je zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a přiblížit inovační výkonnost sektoru průmyslu a služeb úrovni předních průmyslových zemí Evropy.

4 OPPI je zaměřen na:  zvýšení konkurenceschopnosti sektoru průmyslu a podnikání,  udržení přitažlivosti České republiky a jejích regionů a měst pro investory,  podporu inovací, urychlené zavádění výsledků výzkumu a vývoje do výrobní sféry, a to zejména stimulací poptávky po výsledcích výzkumu a vývoje,  komercializaci výsledků výzkumu a vývoje,  podporu podnikatelského ducha a růst hospodářství založeného na znalostech pomocí kapacit pro zavádění nových technologií a inovovaných výrobků, včetně nových informačních a komunikačních technologií.

5

6

7 Konference k OPPI, 4.12. 2007  V případě Vašeho zájmu prosím zašlete vyplněnou přihlášku na e-mailovou adresu: vagner@mpo.cz do 21. listopadu 2007@mpo.cz  Mgr. Viktor Vágner Ministerstvo průmyslu a obchodu Washingtonova 13 112 49 Praha 1 www.mpo.cz


Stáhnout ppt "Operační program Podnikání a inovace (OPPI) Vladimír Kebo, Sněm RVŠ 22.listopadu 2007."

Podobné prezentace


Reklamy Google