Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

EU ICT2/1/1/14 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Rozkvetlá louka - květinový šlahoun samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "EU ICT2/1/1/14 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Rozkvetlá louka - květinový šlahoun samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální."— Transkript prezentace:

1

2 EU ICT2/1/1/14 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Rozkvetlá louka - květinový šlahoun samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální výchova, mediální výchova, osobnostní a sociální výchova Mezipředmětové vztahy: český jazyk – čtení, rozvoj čtenářské gramotnosti, přírodověda, prvouka

3 Rozkvetlá louka Samostatná práce, práce s papírem

4 Pomůcky : Bílý tvrdý papír široký 13 cm, dlouhý podle libosti Průsvitný papír formátu A4 Bílý měkký papír formátu A4 Křišťálové kamínky, korálky

5 Postup: 1. Na předloze najdete pouze část vyobrazené bordury (základní vzor), kterou můžete podle potřeby prodloužit na obě strany a přizpůsobit ji tak velikosti okna.

6 2. Šlahoun vyřežte modelářským nožem, květy vystřihneme nůžkami. Vypracujte je z průsvitného a měkkého papíru, slepte je a nalepte na šlahoun. Středy květů ozdobte korálky.


Stáhnout ppt "EU ICT2/1/1/14 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Rozkvetlá louka - květinový šlahoun samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální."

Podobné prezentace


Reklamy Google