Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mladá, hezká, nastávající učitelka musí dělat část svých zkoušek přímo ve třídě s dětmi. Přemýšlí, co by dala dětem za úkol, aby děti po nějaký čas zaměstnala,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mladá, hezká, nastávající učitelka musí dělat část svých zkoušek přímo ve třídě s dětmi. Přemýšlí, co by dala dětem za úkol, aby děti po nějaký čas zaměstnala,"— Transkript prezentace:

1 Mladá, hezká, nastávající učitelka musí dělat část svých zkoušek přímo ve třídě s dětmi. Přemýšlí, co by dala dětem za úkol, aby děti po nějaký čas zaměstnala, když tu ji napadne následující úkol: První dítě namaluje něco na tabuli a každé další dítě k tomu něco přimaluje, aby z toho vždycky vznikl jiný obrázek! První je Honzík: To je podlaha.

2 Mařenka: To je bednička na podlaze.

3 Petřík: A to je dům!!

4 Zuzanka: To je sníh na střeše.

5 Vašík: To je sluníčko.

6 Najednou se vzadu šíleně hlásí Pepíček. Slečna učitelka má strach ho vyvolat, protože ví, ze Pepiček je starej dobytek a vymyslí vždycky nějakou prasárnu! Tahle malůvka se ji ale zdá byt bezzávadná !

7 Pepíček: To je můj tatínek, jak zvedá mejdlo ze země ve sprše!


Stáhnout ppt "Mladá, hezká, nastávající učitelka musí dělat část svých zkoušek přímo ve třídě s dětmi. Přemýšlí, co by dala dětem za úkol, aby děti po nějaký čas zaměstnala,"

Podobné prezentace


Reklamy Google