Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout"— Transkript prezentace:

1 Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Pár jde do lesa...Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout. On: Ani ne.! Ona: Stejně mě přefikni. Ať se zbavím toho blbého pocitu...

2 Učitelka nakreslila na tabuli jablko a ptá se dětí:Co jsem to nakreslila? Přihlásí se Pepíček: Prdel. Učitelka se rozplakala a vyběhla ze třídy.Za chvíli do učebny vkročí ředitel a křičí: Proč jste paní učitelku dohnali k slzám? A kdo nakreslil na tabuli tu prdel?

3 Mladík jede v kupé s neznámou slečnou
Mladík jede v kupé s neznámou slečnou.Když ho dlouhé ticho přestane bavit, osloví ji : Proč pořád mlčíte, slečno? Mlčím, protože chci, odsekne slečna. Mladík vyskočí a spráskne ruce: Tak vona chce - a mlčí!

4 V narvaném fotbalovém hledišti v Anglii, je mezi dvěma chlapy volné sedadlo.Jednomu z nich to nedá a povídá tomu druhému:Tak to teda nechápu, že si někdo může koupit lístek, a nepřijít. Víte, ten lístek jsem koupil před čtrnácti dny pro manželku, jenže ona mezitím zemřela. Oh, promiňte, je mi líto. - Proč jste ale nevzal někoho ze známých nebo z rodiny?Všichni jsou na pohřbu.

5 Víš jaký je rozdíl mezi kouzelníkem a cikánem?
Kouzelník řekne. Abrakadabra! A vyčaruje králíka z klobouku. Cikán řekne: Diskriminácia!  A vyčaruje důchod, sociální dávky, byt a auto.

6 Dežo čte v novinách: Hledá se muž ve věku asi 40let,který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození. Otočí se na manželku a říká: Eržika, myslíš, že by mi to místo dali?

7 Chviličku před započetím smutečního obřadu se obřadník v síni otočí ke stařičké vdově a ptá se: Kolik bylo vašemu manželovi? Devadesát vosum," odpoví vdova, byl o dva roky starší než já. Takže vám je tedy devadesát šest,podotkne obřadník. Dáma odpoví: Už skoro nemá cenu chodit domů, co?

8 Baví se dva mladíci: A víš, jaký je rozdíl mezi policajtem a debilem
Baví se dva mladíci: A víš, jaký je rozdíl mezi policajtem a debilem? Najednou se spoza rohu vynoří policajt: No, jaký, jaký?? Žádný. No proto!!

9 Sedí zajíc na pařezu a dělá si manikůru
Sedí zajíc na pařezu a dělá si manikůru. Jde okolo liška a ptá se ho, co dělá. Brousím si drápy na medvěda. Jde okolo vlk a ptá se: Zajíci co děláš? Brousím si drápy na medvěda. Jde okolo medvěd: Zajíci, co děláš?Ale brousím si drápy a kecám a kecám

10 Jak zabránit tvorbě vrásek? Cpát se, dokud se kůže nenatáhne.

11 hezký víkend


Stáhnout ppt "Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout"

Podobné prezentace


Reklamy Google