Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec."— Transkript prezentace:

1 Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
jarno.webovastranka.cz

2

3 Ve firmě se rozbije WC, na recepci přijde opravář a ptá se: "Tak kde je ten hajzl?" „Ředitel je na dovolené.“ „Ne, já myslím takový ty dvě nuly.“ „Oba náměstci jsou na jednání.“ „ Ne, vy mi furt nerozumíte, já jdu tam, co dělají lidi hovno.“ „ Jó, tak účtárna je v přízemí, marketing v prvním, IT v druhým, ... „

4

5

6 Pepíček přijde do lékárny a ptá se:
„Prezervativy máte?“ “Tak za prvé, povídá rozzlobená magistra, prezervativy nejsou pro děti. A za druhé, řekni tatínkovi, ať přijde sám a vybere si podle velikosti.“ Pepíček: “Tak zaprvé prezervativy nejsou pro děti, ale proti dětem, a za druhé nebudu tatínkovi nic říkat, protože do lázní jede máma a ještě neví, jaká velikost bude.“

7

8

9

10 Manželka leží v posteli a najednou slyší jak se její manžel ptá:
Co kdybychom se pomilovali?" Pohotově odpoví: "Bolí mě hlava a jsem unavená!". Manžel na to: "Spi, já telefonuju..."

11

12

13

14 Policajt zastaví Porsche, v něm sedí úžasná sexy blondýna
Policajt zastaví Porsche, v něm sedí úžasná sexy blondýna. Vaše doklady, prosím. Blondýna mu je podá a policajt ověřuje vysílačkou, jestli auto není kradené. Kolega mu povídá: "Hele, nesedí v tom autě taková úžasná sexy blondýna?" Jo, to sedí" povídá policajt. Kolega: "Víš co, jdi k ní, rozepni poklopec a vyndej  HO!" Policajt: "Cože? To přece nemůžu udělat!" Kolega: "Líbí se ti, ne? Tak udělej, co ti říkám a neboj se!" Policajt tedy přistoupí k autu, otevře dveře, rozepne poklopec a vyndá ho. Blondýna si povzdechne: "Ježíši, už zase dechová zkouška...?!"

15

16

17

18 Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu
Sedí tři myši za barovým pultem a pijí tequilu. První myš vyzunkne jednu tequilu,bouchne sklenkou o pult a říká: "Já jsem tak odvážná, že si každý den uloupnu trochu jedu na myši a žvýkám ho, abych se lepší odvázala..." Druhá myš se na ni  podívá, hodí do sebe dvě tequily,bouchne sklenkou o pult a  povídá: "A já jsem tak odvážná, že každý den jdu k pasti na myši,zdvihnu záklopku,trochu se na ní pohoupám a to jsem teprve v transu..." Třetí myš se na ně koukne, šoupne do sebe tři tequily,bouchne sklenkou o pult a  vydá se ke dveřím. Dvě první myši za ní udiveně hledí:"Kam  jdeš?" "Jdu si zapíchat s kocourem..."

19

20

21 Maminka připravila k obědu králíčka
Maminka připravila k obědu králíčka. Malému synkovi oběd náramně chutná a ptá se tatínka: "Tati, co je to vůbec za maso?" Tatínek hrdě odvětí: "No, hádej - dám ti typ. Občas mi tak říká i maminka." V tom dcerka vyplivne sousto zpátky do talíře a s hrůzou říká bratrovi. "Proboha, nejez to, je to čurák!!!!!"

22 PRIMA DEN A klikni si pro poslední.

23 Opravdu to byl dnes poslední.
Nashle příště.


Stáhnout ppt "Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec."

Podobné prezentace


Reklamy Google