Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!"— Transkript prezentace:

1 Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!

2 Manžel se vzteká... „A co teď budeme dělat??... Teď tam musíme jít, omluvit se a zaplatit škodu, která určitě nebude malá!!!“ Jdou na statek, klepou na dveře, načež se zevnitř z jedné místnosti ozve hlas: „Vstupte prosím...“ Vejdou do velkého pokoje, ve kterém všude po podlaze leží střepy skla z rozbitého okna a z láhve, kterou míček také zasáhl... A kde v křesle sedí nějaký muž. Ten říká:

3 „Vy jste ti, kteří to všechno způsobili??“ „A… ano“, odpoví manžel zahanbeně. „Velice toho litujeme a chtěli bychom uhradit škodu...“ „Ale to v žádném případě. To já vám musím poděkovat a nějak se vám odměnit. Jsem totiž džin, který byl stovky let uzavřený v této láhvi. Vy jste mne osvobodili a já teď mohu splnil tři přání, po jednom každému z vás a jedno sobě.“

4 „No to je překvapení“, říká manžel, „já bych si přál každý měsíc milión eur… nebo raději korun… až do konce života.“

5 „To já bych chtěla krásnou vilu s bazénem a velikou zahradou… ve všech zemích světa“, povídá žena.

6 „To není nic nemožného. To je to nejmenší co bych pro vás, mé zachránce, chtěl udělat.“ „A co tvoje přání, džine?“ ptá se manžel. „Nu, celou dobu co jsem byl uvězněn v láhvi jsem neměl možnost si s někým poležet... Takže mé přání je natáhnout se s tvojí ženou.“ Manžel se podívá na ženu a říká: „Drahoušku, teď když dostaneme takovou kopu peněz a všechny ty věci, myslím že zas nechce tak moc...“

7 Džin s ženou odejdou do vedlejší ložnice, kde spolu setrvají asi dvě hodiny. Nakonec, během oblékání, se džin podívá na ženu a zeptá se jí: „Poslyš, jak starý je tvůj muž?? „Je mu 35, proč?“ „A v pětatřiceti ten buran ještě věří na džiny??“


Stáhnout ppt "Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!"

Podobné prezentace


Reklamy Google