Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Černý humor.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Černý humor."— Transkript prezentace:

1 Černý humor

2 Víš, co udělal můj bratr Lajoš. ” „Nevím. ” „Začal pracovat
Víš, co udělal můj bratr Lajoš?” „Nevím.” „Začal pracovat!” „To je ale pitomec, kvůli penězům je schopen udělat cokoliv!”

3 Dežo čte v novinách: „Hledá se muž ve věku asi 40 let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození.” Otočí se na manželku a říká: „Eržika, myslíš, že by mě na to místo vzali?”

4 Přijde cikán do drogerie a povídá: „Tož, to já bych chtěl ten sprej, co je po mňa pojmenován.” „A kdo jste?” zaraženě se táže prodavačka. „Tož, přeci Dežo Dorant!”

5 Přijde malý cikán za borcem a ptá se: „Kolik ti je
Přijde malý cikán za borcem a ptá se: „Kolik ti je?” Borec odpoví: „Sedmnáct.” Cikán: „Nás taky

6 Stojí policajti na přechodu a koukají na stopujícího cikána
Stojí policajti na přechodu a koukají na stopujícího cikána. Najednou ze zatáčky vyjede kamion a cikána přejede, koukne se zpět a couvne na něj. To udělá ještě dvakrát a poté odjede. Policajti na to koukají, kroutí hlavama a pak jeden řekne: „To ale byla brutální sebevražda, co?”

7 „Dežo,” táže se Aranka manžela, „umyjeme děcka, nebo si uděláme nové?”

8 Vedoucí zjistí, že cikáni jen kouří a nic nedělají, tak povolí kouření jen o přestávce. Hned druhý den za ním přijde Dežo a hovoří za všechny: „Pán vedoucí, a co budeme dělat mimo přestávku, když nesmíme kouřit.

9 Chlubí se cikánka reportérům od novin a televize: „Na státu jsme vysoudili milion, koupili jsme si bavoráka, a tak teď pro podporu nemusíme chodit pěšky.”

10 Dežo leží se ženou v posteli a ta škemrá: „Dežo, povedz mi dačo pekné
Dežo leží se ženou v posteli a ta škemrá: „Dežo, povedz mi dačo pekné. Povedz, ty moje zlatko najkrajšie.” „Ty moje zlatko najkrajšie,” povídá Dežo. „Ách, a teraz povedz, ty muoj poklad najdražší.” „Ty muoj poklad najdražší,” na to Dežo „A teraz, Dežo, povedz dačo od seba, zo svojej hlavy sám.” „Spi už, ty piča!”

11 Chlapík uvízne na dálnici v dlouhé koloně aut
Chlapík uvízne na dálnici v dlouhé koloně aut. Vyleze ven a ptá se opodál stojícího policisty, co se děje. Policajt oznamuje: „Tam vepředu zablokovali cikáni dálnici a když prý nedostanou pět set tisíc korun, tak se na protest upálí.” „A už se něco vybralo?” ptá se řidič. „Jo, patnáct kanystrů s benzínem a tři zapalovače!”

12 Přijde kamarád za Dežou, který dostal byt a přistihne ho, jak se dívá klíčovou dírkou do koupelny: „Co to děláš?” „Dívám se na ženu.” „To jsi ji ještě neviděl nahou?” „To ano, ale koupat jsem ji ještě neviděl


Stáhnout ppt "Černý humor."

Podobné prezentace


Reklamy Google