Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ."— Transkript prezentace:

1 KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ

2 On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru...
Allez les Filles… Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat s plným nasazením? Chcete vydělávat 90 tisíc měsíčně a cestovat po celém světě? Pokud ano, tak běžte do prdele! My hledáme truhláře..

3 Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové. Zn.: NESTÍHÁM LEPIT!
Allez les Filles… Hledá se tchýně, kdo ji najde, dostane přes držku.

4 Inzerát cestovní kanceláře z Ukrajiny: POZNEJTE I VY KRÁSY UKRAJINY.
VAŠE AUTO UŽ TADY JE. Allez les Filles… Mladý, pohledný, dobře zabezpečený muž s vysokoškolským vzděláním a dobrými kontakty. Mám dvě auta, rodinný dům a vilu v Karibiku. Zn.: nehledám nic, jenom se chlubím..

5 Rozhovor dvou kamarádů: "Co by sis vybral
Rozhovor dvou kamarádů: "Co by sis vybral? Jednou přefiknout Katku, nebo dvakrát Petru?" "No... Katka je Katka, ale dvakrát je dvakrát....." Allez les Filles… Z dopisu: Drahá, odpusť mi, že jsem k Tobě minulý týden nepřišel, ale byl jsem pít a nemohl jsem dva dny přijít k sobě, natož k Tobě...

6 Allez les Filles… Smrtka zaklepe na dveře: Dobrý den, odčítání lidu!"
Po hodině vyjde ze záchodu bledý a zpocený muž. Ptají se ho: "Co jste tam dělal tak dlouho?" "Onanoval jsem." "Tak dlouho?" "Víte, nejsem svůj typ!!"

7 Allez les Filles… "Byli jste už na Štrbském plese?"
"Ne, my chodíme na hasičský." Allez les Filles… Novomanželé vycházejí po svatebním obřadu z kostela. Kolemjdoucí kluci se na sebe zašklebí a jeden z nich řekne: "Vystrašíme je?" Druhý neváhá, rozběhnou se k nim a křičí: "Ahoj tati....."

8 Stojí dva kosmonauti na Měsíci před raketou a jeden říká druhému: "Nekoukej na mně tak blbě, já jsem nezamykal!!" Allez les Filles… Slon se ptá velbloudice: "Proč máš svá prsa na hřbetě?" "Hmmm", odpovídá velbloudice, "Zajímavá otázka od někoho, komu visí šulin z ksichtu ...

9 Allez les Filles… Někdo klepe na dveře, pán otevře a tam stojí malá smrtička s malou kosičkou a povídá: "Pane přišla jsem si pro vašeho křečka." Pán říká: "Neotravuj a vypadni." Za půl hodiny zase někdo klepe na dveře, pán otevře a tam stojí velká smrt s velkou kosou a malá smrtička s malou kosičkou. Ta malá říká "Mami to je on...."

10 FIN


Stáhnout ppt "KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ."

Podobné prezentace


Reklamy Google