Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.timdvadva.net Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.timdvadva.net Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle."— Transkript prezentace:

1 www.timdvadva.net Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle tady, hnedle zas tam jeho ruku poznávám. Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě.

2 www.timdvadva.net Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 2. Překvapivé jeho divy někdy lidi zaskočí. Vědec žasne, laik se diví: Bůh tu ještě neskončil?

3 www.timdvadva.net 3. On je pánem země, nebe, jeho moc je bezmezná. Přesto má rád mě i tebe, každého nás jménem zná. Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě.


Stáhnout ppt "Www.timdvadva.net Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle."

Podobné prezentace


Reklamy Google