Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to."— Transkript prezentace:

1

2 alias Ringo Silver

3  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to netýká. Hleď, ať ráno při vstávání… každý si rád zapíchá  Uteklo to jako voda, jde to všechno dokola, teď musíme prosit Boha, ať motorky zachová. Neměl jsi to nikdy lehké, všichni Ti to věříme, proto taky do budoucna, za řidítky a zpod přilby, hledíme. Čas, ten s námi na motorkách jede,  Veze zdraví, štěstí, lásku, která hřeje, snad se na nás, dá-li Pán Bůh, i to sluníčko zasměje. A teď všichni na Tvou počest, číše svoje zvedáme, ať se zase za deset let všichni tady shledáme.

4

5

6

7

8

9 RÁD SE SEZNAMUJIS KAŽDÝM

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Zase ten můj oblíbený Barry

22

23 POSEĎ V KLIDUZASE TO ČERNÉ PIVO

24 Jak plyne č as? MOTLIDBA Pane Bože, dej nám modré nebe, Ať nám slunce stále svítí na naších cestách, ať nám stále stojí na naších cestách. Bože, ať nemáme nikdy žízeň, ať nemáme nikdy defekt, Ať máme pořád dost benzínu. A pane Bože, prosíme Tě, ať hlavně nikdy nespadneme, ať nás nic nebolí, když tak zlomená ruka nebo noha, ale ať se nic nestane motorce. ÁMEN.

25 Alešu, tak takhle nee!


Stáhnout ppt "alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to."

Podobné prezentace


Reklamy Google