Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.timdvadva.net 1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.timdvadva.net 1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší."— Transkript prezentace:

1 www.timdvadva.net 1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší tvůj hlas, všechny tvé potřeby zná. On je Pán, slyší tvůj hlas, pro tebe vždy pomoc má. On je Pán, neboj se dál, říká ti sám.

2 www.timdvadva.net 2. Když lidé tě stále víc nenávidí, pros, Bůh tě slyší. Když nouze tě zažene do zoufalství, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší tvůj hlas, všechny tvé potřeby zná. On je Pán, slyší tvůj hlas, pro tebe vždy pomoc má. On je Pán, neboj se dál, říká ti sám.

3 3. Když Božímu jednání nerozumíš, pros, Bůh tě slyší. Když přichází zkoušky a sám zápasíš, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší tvůj hlas, všechny tvé potřeby zná. On je Pán, slyší tvůj hlas, pro tebe vždy pomoc má. On je Pán, neboj se dál, říká ti sám. www.timdvadva.net


Stáhnout ppt "Www.timdvadva.net 1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší."

Podobné prezentace


Reklamy Google