Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.timdvadva.net Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.timdvadva.net Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý."— Transkript prezentace:

1 www.timdvadva.net Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý vstát, nadechnout se pěkně z plných plic. (A proto...) Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví.

2 www.timdvadva.net 2. Za přátele, co mi dal, jemu zpívám píseň chval, a že lásku jeho můžu znát. (A proto...) Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví.

3 www.timdvadva.net 3. Za ten zázrak, co se stal, když na kříži umíral, abych já s ním mohl věčně žít. (A proto...) Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví.

4 www.timdvadva.net 4. Že nad smrtí zvítězil, pekelnou moc porazil, a že smím být novým stvořením. (A proto...) Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví.

5 www.timdvadva.net 5. Za to, že s ním každý den i já smím být vítězem, že mě stále v boji podpírá. (A proto...) Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví.


Stáhnout ppt "Www.timdvadva.net Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý."

Podobné prezentace


Reklamy Google