Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Hospodine, jak jsou mnozí nepřátelé moji! Pohleď, Bože, jak mi hrozí, povstávají k boji. O mé duši mnozí lžou, že již nemá pomoc tvou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Hospodine, jak jsou mnozí nepřátelé moji! Pohleď, Bože, jak mi hrozí, povstávají k boji. O mé duši mnozí lžou, že již nemá pomoc tvou."— Transkript prezentace:

1 1. Hospodine, jak jsou mnozí nepřátelé moji! Pohleď, Bože, jak mi hrozí, povstávají k boji. O mé duši mnozí lžou, že již nemá pomoc tvou.

2 2. Tys však, Bože, štít můj stálý, v Tobě mám svou slávu. Ty, když posměch v duši pálí, zdvíháš moji hlavu.Volání mé, Bože, znáš, z hory své mne vyslýcháš.

3 3. Klidně mohu uléhati, bezpečně smím spáti, Hospodin mne věrně chrání, nemusím se báti, ani kdyby na mne šel v tisících můj nepřítel.

4 4. Povstaň, Bože, chraň mne bděle, jako jsi mne chránil, když jsi mého nepřítele za bezbožnost ranil. Ty v své moci spásu máš, lidu svému požehnáš.


Stáhnout ppt "1. Hospodine, jak jsou mnozí nepřátelé moji! Pohleď, Bože, jak mi hrozí, povstávají k boji. O mé duši mnozí lžou, že již nemá pomoc tvou."

Podobné prezentace


Reklamy Google