Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. pár obrázků a vtípků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. pár obrázků a vtípků."— Transkript prezentace:

1 1. pár obrázků a vtípků

2

3 Valašské vánoce . . .    Mamo, ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek:
Toť to všecko ně nadělil Ježíšek ??  No baže, Ježíšek, kdo inší ??  Aha, takže Vy s tatú ste sa na mňa vysrali aj letos - že ....?!

4

5 Sedí hajný na posedu a čeká na srnce
Sedí hajný na posedu a čeká na srnce. Najednou vidí,jak čtyři cikáni nesou krmelec. Hajzlové jedni, co není přibitý nebo přivařený, to ukradnou, mumlá si pod vousy. Pak celej rozzuřenej namíří flintu a BÁC, BÁC,.... a dva cikáni spadnou mrtví na zem. Z krmelce vyleze skin a povidá :Do prdele práce, nový auto a hned dvě gumy v hajzlu.

6

7 Blondýnka jede autem a zastaví ji policajt: Váš řidičák prosím
Blondýnka jede autem a zastaví ji policajt: Váš řidičák prosím. Blondýnka na něj chvíli nechápavě kouká. Je to taková kartička a je na ní Vaše fotka, snaží se pomoci policajt. Ona se začne přehrabovat v kabelce, po chvíli vyndá zrcátko a podá ho příslušníkovi. Ten se na něj podívá, vrací ho zpátky a praví: To jste měla říct hned, že jste policajtka, jeďte.

8

9 Potkají se dva kamarádi: Jak se Ti vede. Ale, budu se rozvádět
Potkají se dva kamarádi: Jak se Ti vede?Ale, budu se rozvádět.A proč, prosím tě? Ale, ráno u snídaně jsem se přeřekl.. ??? Chtěl jsem říct ,miláčku, mohla bys mi, prosím Tě, uvařit kávu a místo toho jsem řekl.Ty krávo stará, posrala jsi mi celý život.

10

11 Černoch s papouškem na rameni vejde do obchodu a prodavačka praví:
Je krásný, odkud ho máte? Z Afriky, tam je jich plno.Odpoví papoušek.

12

13 Co mají _ženy na prsou: 1. ve 20 letech ‑ sperma, 2. ve 40 letech ‑ zlato 3. v 60 letech ‑ gumu od tepláků..

14

15 Rozdělení mužů dle hudebních nástrojů:
1. do 20 let ‑ Flétnista ‑ vytáhne a hned hraje ‑ 35 let ‑ Houslista ‑ 5 minut ladí a pak hodinu hraje ‑ 45 let ‑ Klarinetista ‑ hodinu ladí a pak vrzne ‑ 55 let ‑ Basista ‑ 2x zabručí a je konec ‑ 65 let ‑ Ladič ‑ jenom ladí a hraje za něj někdo jiný a výše ‑ Kapelník ‑ neladí, nehraje, zato často ukazuje.

16

17 Ženy se dělí na: 1. Václavky: do 20 let ‑ drží se kořenů 2. Blešky: 20 ‑ 30 let ‑ skáčou z postele do postele 3. Tesilky: 30 ‑ 40 let ‑ jsou k neroztrhání 4. Sokolky: 40 ‑ 50 let ‑ když se svléknou, člověk řekne: "No nazdar!" 5. Cibulky: 50 let a výše ‑ čím více se svlékají, tím víc by člověk brečel.

18

19 Skaut = dítě oblečené jako kretén, pod vedením kreténa oblečeného jako dítě
Meteorolog = expert, který dokáže přesně vysvětlit, proč se mu včerejší předpověď nepotvrdila Kamarádka = osoba opačného pohlaví, která má něco, co způsobuje, že se s ní nechceš vyspat Informatik = odborník, který vyřeší problém, který vůbec neexistoval, způsobem, kterému nikdo nerozumí Intelektuál = člověk, který dokáže více než dvě hodiny myslet na něco jiného, než na sex Hardware = ta část počítače, do které můžete kopnout, když přestane fungovat software

20

21 Jeden muž měl rád tři ženy a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oženit. Tak dal každé 50 tisíc korun, aby s nimi udělaly, co uznají za nejlepší. První si nakoupila šaty, kosmetiku, šperky a praví: Udělala jsem, drahý, vše pro to, abys měl tu nejkrásnější ženu. Druhá nakoupila věci pro něho: oblečení, sportovní potřeby, nápojové soupravy do baru atd. To proto, drahý, abys věděl, jak na Tebe myslím .Třetí vrhla peníze do podnikání a po krátké době přinesla muži zpět 100 tisíc korun. Abys viděl, jak jsem šikovná. I zamyslel se muž a nakonec si vybral tu s největšíma kozama.

22 jarno


Stáhnout ppt "1. pár obrázků a vtípků."

Podobné prezentace


Reklamy Google