Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte."— Transkript prezentace:

1

2 Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte tím, že to zkusíte.

3 Nevěřím na čáry, ale..............pracují se mnou dva kolegové, kterým se to přání splnilo, takže vám přeji hodně štěstí. Hodně lidí si není jistých, co by v životě chtěli. Dostal jsem tento list přes přítele, udělal jsem, co mi řekl a po týdnu se stalo skutečností to, co jsem si přál. Tady je přesná kopie, takže: funguje to !

4 Řekni si pro sebe jedno jméno chlapce nebo děvčete s kterým by jsi chtěl-a být (3x).

5 Mysli na něco, co by jsi chtěl-a dosáhnout v průběhu příštího týdne a řekni si to pro sebe (6x).

6 Kdybysis měl něco přát, co by to bylo? Řekni si to pro sebe! (9x).

7 Mysli na něco, co by jsi chtěl, aby se událo mezi tebou a osobou na kterou jsi myslel-a při prvním obrázku a řekni si to pro sebe 12x.

8 Teď je tu náročná část, vyber si jedno přání z těch na které jsi už myslel-a, zkoncentruj se na to přání jak jen můžeš a nemysli na nic jiného jen na to přání.

9 Teď řekni svoje poslední a konečné přání vzhledem k přáním, které jsi si vybral-a.

10 Teď když jsi toto dočetl-a, máš hodinu na to, aby jsi to poslala 15-ti lidem a Tvoje přání se stane skutečností do týdne. Čím více lidem to pošleš, tím plněji se zrealizuje tvoje přání.

11 Kdyby jsi chtěl-a ignorovat tento list, opak se ti stane skutečností.

12 Nebo se to nikdy nestane...


Stáhnout ppt "Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte."

Podobné prezentace


Reklamy Google