Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!"— Transkript prezentace:

1 Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Design by Bertl 2002 Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš! Prohlédni si tuto prezentaci a poznáš své „Skutečné přátele“! Klikni myší!

2       Minimálně 5 lidí na tomto světě tě miluje tak moc, že by pro tebe umřeli.  
    Minimálně 15 lidí na tomto světě tě milují svým určitým způsobem.      Jediný důvod, proč by tě někdo mohl nenávidět, je, že by chtěl být jako ty.      Tvůj úsměv může někoho potěšit, i když tě ten člověk nemá moc rád.

3 Každou noc na tebe NĚKDO myslí než jde spát.
    Pro někoho představuješ celý svět.     Někdo by nechtěl bez tebe žít.    Svým způsobem jsi zvláštní a jedinečná. Někdo, o kom ani nevíš, že existuje, tě miluje.

4         I když někdy uděláš velkou chybu, vzejde z toho někdy v budoucnu něco dobrého.
       Když si myslíš, že se celý svět proti tobě postavil (spiknul), tak se na to ještě jednou pořádně podívej: možná (pravděpodobně) ses k celému světu otočila zády ty.        Když si myslíš, že nemáš žádnou šanci dostat (nebo dosáhnout) toho, co by sis přála, pak to možná nechceš dostat doopravdy. Ale pokud v sebe skutečně věříš, možná to dřív nebo později dostaneš (či toho dosáhneš).

5   Vzpomeň si vždycky na komplimenty, které jsi dostala, zapomeň na ty špatné řeči a názory (které o tobě eventuálně šíří jiní).   Pořád někomu říkej, jak se citíš, protože jenom takhle to bude někdo vědět.   Pokud máš dobrého/dobrou přítele/přítelkyni, najdi si čas, abys mu/jí řekla, že je skvělý/á.   Musíš být dobrý/á přítel/přítelkyně, protože ti toto někdo poslal. Pokud pro tebe ten člověk něco znamená, pošli mu to zpátky.

6 Pošli tento mail co nejvíc lidem, kteří pro tebe něco znamenají.
  Pravděpodobně skrz to nebudeš mít víc štěstí, ale někomu uděláš pěknější den a způsobíš, že jeho perspektivy v životě se zlepší. Hodně štěstí! Design by Bertl 2002


Stáhnout ppt "Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!"

Podobné prezentace


Reklamy Google