Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zdroj obrazového materiálu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zdroj obrazového materiálu"— Transkript prezentace:

1 Zdroj obrazového materiálu www.obrazky.cz
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace OSNOVA Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován Mgr. Kateřinou Různarovou Zdroj obrazového materiálu

2 OSNOVA nám pomáhá mít příběh, pohádku nebo vyprávění pěkně popořádku.
Víkend na chalupě. Byla sobota ráno a já si sbalil věci do kufrů. Maminka s tatínkem nanosili mé i své věci do auta. Než jsme vyjeli, rozloučil jsem se s Mílou, která bydlí vedle nás. Na chalupě je vždycky krásně. Když jsme dorazili, vynosili jsme věci z auta, vyvětrali pokoje a těšili se na další den. Následující celý den jsme strávili u rybníka. K večeru jsme sbalili své věci a vrátili se odpočatí domů.

3 Rozstříhej kartičky a seřaď osnovu příběhu od počátku do konce
Rozstříhej kartičky a seřaď osnovu příběhu od počátku do konce. Nezapomeň na nadpis. Přidej obrázky a do prázdného kolečka dopiš pořadové číslo osnovy. Víkend na chalupě Celý den jsme u vody na sluníčku. Nosíme sbalené věci do auta. Večer se vracíme domů. Vynášíme věci z auta a otevíráme okna chalupy. Loučím se s Mílou.

4

5 Pokračuj v příběhu a vymysli další možné pokračování.


Stáhnout ppt "Zdroj obrazového materiálu"

Podobné prezentace


Reklamy Google